1634
Заслужений динозавр з «кальмаром» хвіст перетворив погляди вчених
Попри те, що було знайдено дуже кілька зразків.
«Щоб всі динозаври були сливи», – укладає дослідники.
Найпримітивніший учасник видів з перо, нові дослідження пропонуються. Знайти, яка приписується до верхнього Юрасичного періоду, авторами дослідження вірять, виклики звичайного поняття, що динозаври є «вигорнутими майстрами». й
Останнім часом під час викопок в Німеччині було знайдено добре збережене викопування в одному з варварських вапнякових кар'єрів, що становить близько 150 мільйонів років. динозавр відразу ж дав назву Sciurumimus albersdoerferi, "Scirius", науковий термін, який зазвичай згадується як деревні ковдри.
Фотографія: Музей ім. Г. Тишлінгера/Jurassic Eichstette
Sciurumimus, ймовірно, був дуже молодий megalosaur (група великих, bipedal predatory dinosaurs, які були поширені по всій Європі і також перші динозаври, знайдені на Землі). Молода динозавр подумала, що нещодавно захопила; вона мала велику черепа, короткі задні кінцівки і волохаті сливи над спиною і на її хвіст.
«Я був вражений, коли я побачила його. Навіть крім виживання пір'я, це, безумовно, один з найкрасивіших динозаврів викопів я бачив, сказав лідер дослідження Олівера Рогут, палеонтолог Баварського державного музею палеонтології та геології в Німеччині.
Добрий, вирослі ящі?
По-перше, палеонтологи знайшли лише перу на викопах коельврозів (коелерозів), птахоподібних динозаврів, які перетворилися набагато пізніше, ніж мегалосатури, таких як Sciurumimus.
Оскільки Sciurumimus знайшов непряме посилання на Coelurosaurs, дослідники запрошують, щоб пір'яні динозаври були нормальним явищем, не виняток, Rohut сказав.
Він додав. І ми повинні говорити про те, що це переросла теорія брехні. Результати досліджень, які не пов’язані з нашими, підтверджують, що ця теорія не є життєздатною. й
Попереднє дослідження вже було запропоновано в науковій спільноті, що пері були поширені в Критійських і наступних юрасичних періодах (преісторичні), незважаючи на те, що знайшли дуже кілька зразків, - сказав Корвін Сульліван, палеонтолог в китайській академії наук в Пекіні.
«Вечері динозаври дуже рідкісні археологічні знахідки, так як ми тільки знайдемо їх в місцях, де екологічні умови дозволяють персидам, а також кісткових залишків», - сказав Сулліван.
р.
Sciurumimus albersdoerferi (фотооператор: H. Tischlinger/Jurassic Eichstette Museum)
Де динозавр отримує пір'я?
Більш цікавим, за словами Сульлівана, є те, що Sciurumimus, хоча віддалено, забезпечує уявлення про те, як динозаври розвиваються пір'я.
До теперішнього часу вчені не були впевнені, що будь-які види динозаврів, крім коелерозаврів мав пір'я. Але Sciurumimus – це «перші чіткі докази», що перо відомий птахоподібний динозавр, Сульліван.
Також в двох видах птахів динозавр з абсолютно різною зоною.
За словами авторів дослідження, можна припустити, що загальний представитель динозаврів мав пір'я, які пройшли цю рису на кожному відділенні динозаврівської стяжки.
«Я б сказав, що це очевидна ймовірність, що не очевидний висновок», – каже Сульліван.
Незважаючи на те, що перо динозавр птиці є поверхнево схожими на сливу Sciurumimus і примітивних коелерозаврів, це ще можливо, що ця риса набувається самостійно, а не спадатиметься від загального предка.
Проаналізуємо ще більше зразків. Більше викопів різних видів необхідно зробити остаточний висновок, сказав Сулліван.
У дослідженні squirrel-tailed dinosaur опубліковано в останню проблему наукових праць Національної академії наук.