Хто ви думаєте, що жінка на фото?
Може бути відьма або бульбашка?
По суті, це голова поштового відділення Росії, індекс 140033, Малахівка, Биковське шосе, 25.
З`ясуйте, що вона робить.
Молода людина імені Алішера прийшла до поштового відділення для реєстрації свого родича з FMS.
Це довге відео, але не буде мережива, дивитися його з самого початку. Він має всі елементи хорошої драми: ненависний, розпад, надія і, звичайно, російська пошта. Що таке емоція Що пристрасть! Це не телешоу, це де життя. Hitchcock ніколи не мріяв про таке ебать suspense!
Ці стандарти комунікації з клієнтами. Тітка, які сидять в поштовій службі протягом багатьох років, знаючи, що вони ніколи не будуть вдатися, тому що ніхто ще не працює. На відвідувачів відділу вони можуть спокійно покласти h*e, п'ятувати на них і навіть кинути ебать брум. Немає нічого, ніщо!
По суті, у відео – Типове поштове відділення Росії, в моїй місцевості точно так само, з грубими жирами, які щодня п'ють чай на схемі «Ви багато, і я один!». Пакет, який залишив Гонконг, для мене більше місяця тому ще не з'явився на трекі. Я написав електронну пошту, в якій російська пошта запропонувала боротися з усіма проблемами, після чого я отримав лист з поштового робота:
Звичайно, нічого не відбулося після цього. Посилка не відстежувала, і продовжує гняти десь на складах російського посту. Його керівництво намагається переконувати нас, що PR виглядає так:
Або ж це:
Тепер, перейдіть самі, менеджери генія. До тих пір, поки я не можу пам'ятати, що поштова служба завжди виглядала так.
І тут:
р.
І це:
А потім знову, як це:
Маски вниз, м'яч надходить, після офісних свічок розтоплюють.
Маски вниз, м'яч надходить, після офісних свічок розтоплюють.
Джерело: ntv.livejournal.com