Дивний друг

Іноді ми жартуємо. Іноді вони сміються на ньому. Іноді ми спробуємо розлучення когось. І буває, що людина, не знаючи її, пристрасть і розлучення. Неперевершено.
Дві друзі пішли на поїздку в Італію. У день перед поверненням додому вони мали вільний час, і вони пішли покупками, хотіли б купити подарунки для своїх рідних, і щось (це тільки сезон продажів).
Ми приїхали на маленький магазин взуття з гарним взуттям і хорошими знижками. І це так сталося, що вони спалювали ту ж взуття. На жаль, ця модель була тільки одним кольором, тому вони стали власниками точно одного взуття, навіть розміри були однаковими.
Ми прийшли до готелю, а в той час як перший був у душі, другий мав дуже життєрадісну ідею трохи розлучити його. І він змінив своє взуття так, щоб він мав пару правого взуття в пакеті і друг мав пару лівих взуття. Повернувшись додому, другий ранок зустрічає перше місце на роботі в новому взутті. Він виглядає, і він має все, як очікується, праве взуття на правій нозі, зліва наліво.
«Лок, неможливий, я змінив своє взуття, ви мали два ліві взуття в коробці, і я мав моє право взуття!» І перший говорить: «Одно ранку нашого відправлення я помітив, що обидва черевики були лівими, я думав магазин плутався.» Ну, поки ви були вівсяні, я пішов в магазин і продавав для нормальної пари!

Як ініціатор розлучення став власником пари правого взуття.