Вік щастя: 7 Кращі котирування їжі та способу життя Від людей до 100

Цей проект розпочався з того, що журналіст і фотограф Володимир Яковлєв провів кілька років подорожі по світу і зустріч людей, які вдалося зберегти щастя, здоров'я і задоволення в житті 60, 70, 80 і навіть 100 років. Тепер молоді люди читають проект на Facebook, надаючи книгу «Дія щастя» батькам. Ми вибрали 7 яскравих прикладів і кращих котирування про харчування і спосіб життя.

FAUJA SINGH, 93 роки

Fauja почав працювати, коли він був більш восьмий. Недавно зробляв і переїхала з індійського села до сина в Лондоні. Весь день зданий нездоровим до колишнього фермера і пригнічує. І пішов він назовні і ран. За вісім років навчання - рік до дев'ятого дня народження - Фауджа взяла участь у Лондоні Марафон і перехопивши його менше семи годин. Після того, як ще три роки - на 93 - він перебіг марафону на відстані 5 годин і 40 хвилин і встановлює світовий рекорд у віковій категорії понад 90 років.
3250Р. 3700Р.

Неприпустимо, після події Адідас запросив Fauja Singh взяти участь у рекламній кампанії «Імпозитивний Можливий». А у віці 90, Fauja Singh стала всесвітньою знаменитістю і почала спортивну кар’єру.

Для того, щоб зупинитися, кожен день він ходить і працює 15 кілометрів. Він не курить, не їсти смаженим, дотримується вегетаріанської дієти, уникає алкоголю і, якщо це можливо, відповідає поганим людям. Він також посміхається багато.

Це посмішка, що дозволяє йому зберігати форму і долати марафонські дистанції.

Jacques Fresco, 84

Коли біохімік Jacques Fresco був 75 років, він зробив фантастичне відкриття, яке може повністю змінити спосіб, який ми думаємо про старіння: він визначив внутрішні механізми самозахисту ДНК.

84-річний чекає нових відкриттів, які розкриють основні причини багатьох захворювань і, можливо, процес старіння в цілому.

Jacques Fresco почав вивчати старіння в організмі, коли він спробував відступати протягом четвертого часу.

Hedda BOLGAR, 104 років

Хедда Болгар - відомий психоанал. Вона живе тільки в своєму домі в Лос-Анджелесі, дивлячих пацієнтів на 20 годин на тиждень. Професіонали та виступають на професійних конференціях. "Я не зробив багато видів спорту за останні 80 років." Тим не менш, трохи більше року тому (тобто, у віці 101) Hedda зацікавила йога. Тепер вчитель приходить в будинок.
р.
Її секрет не фізична активність. Згідно з Hedda Bolgar, щоб жити щасливо коли-небудь після того, як вам потрібно правильно харчуватися (від 14 років), отримати достатньо сну і, головне, прийняти те, що відбувається і не хвилюватися занадто багато про труднощі. Що ще не сталося.

Необхідно правильно харчуватися (поважно вегетаріанська з 14 років), отримати достатньо сну і, головне, прийняти те, що відбувається і не хвилюватися занадто багато проблем.

Яя Даоян, 100

Jia Daozhang працює як їїmit. За останні тридцять років живе в печері. Він залишив печеру, коли він був 70. Зараз Jia Daozhang 100. Для того, щоб не створити себе під час життя в пеклі, не варто зловити людям, посміхатися якомога частіше (смішка омолоджує десять років) і не прагнути мати більше, ніж людина потребує.

Важливо стежити за здоров'ям, але головне - правильно жити і спілкуватися з світом. Сам Йоа Даозхан (колишній селянин і тепер мон) поїзди щодня, починаючи вправи з чотирьох ранку.

Якщо у мене було гроші, я буду постійно погостритися над ним, боявся втратити його. І якщо у вас немає нічого, немає проблеми. Головне - добре харчуватися.

Юань Тянц, 79

Якщо Юань Тяньцен проживав в Америці замість Китаю, він, ймовірно, не називався Таоістським монахом, але психотерапевтом. І дуже успішним. У віці 79 років він приймав відвідувачів з рано вранці до кінця вночі в його будинку, де жив з часів Червоних Гвардій знищив монастир тридцять років тому.
Р
Юань Тяньцен допомагає людям в різних ситуаціях, від сімейних Strife і фінансових труднощів до фізичних недуг і екзенціальних проблем. Однак, на відміну від практикуючих психотерапевтів, він працює практично за нічого - бере від своїх відвідувачів тільки те, що вони пропонують його. «Чи не буває, не сердитися з кимось. Це шкідливе.

«Чому можна вважати лише ста років, – каже він. - Я не відчуваю себе старим. Просто потрібно привести до здорового способу життя і їсти більше овочів – це корисно

BUSTER MARTIN, 104 років

Весь своє життя Бустер Мартін спостерігав «обмежений спортивний режим»: кожен день він відвертий не менше трьох літрів пива і копчений 20 сигарет. У їжі Buster завжди кращий червоний м'ясо, і в житті - що приносить задоволення. Після того, як пиво та сигарети, найбільше задоволення прийшла від своєї роботи – загальний досвід роботи компанії Buster Martin був близько 90 років. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Здається, що він не втомився на роботі, але досить спокійно.

У віці 97 років він спробував відривати, але швидко занурився і отримав роботу в якості ванного шайбу. У 101-х роках бігла 40-кілометра Лондонського марафону. Займав Бустер Мартін близько 10 годин, щоб завершити марафон. "Мост шляху я не ходив або бігу - Я танцював, - пояснює він. Тим не менш, є документальні докази, що Buster періодично переривав цей танець, щоб пити пиво. Мій улюблений, чорний. І завжди з скибочками апельсина.

Найдавнішим марафоном, однак, Бустер Мартін не став: його досягнення відмовлено в включенні до Книги рекордів Гуіннеса через підозру, що він був «тільки» 96. Документи, що підтверджують вік, не можна знайти.

Щодня Мартин відвертий не менше трьох літрів пива і копчених 20 сигарет. У їжі Buster завжди кращий червоний м'ясо, і в житті - що приносить задоволення.

БАЛ БАР ЛАМ, 86

Це завжди черга для Бала Бара Лама. І коли він працював лікарем в Буряті. І коли я бачив пацієнтів в Монголії. А тепер, після того, як він відкрив медичний центр Юде Шеа в Москві в 2011 році. Тепер необхідно зареєструватися на місяць. «Люди життєздатні. Думка стрибає весь час. Займає багато енергії. Не можна обійтися. Подумайте про це. Як ви хочете піти. Щоб це зробити, потрібно навчити себе. Навчання розуму є найважливішим... Якщо ви даєте на вашу думку, ви можете струнчати і піти неправильно. І це не дивно. Bal-Bar Lama є буддійським священиком, монахом, хоча він живе у світі. Має 86 років, з яких 50 років є постійним медичним досвідом. Він використовує власні методи і тому є живим прикладом роботи цих методів. Якщо ви думаєте, що 7 годин медитації кожен день є відпочинком, то спробуйте щось себе, і ви відразу будете розуміти все.

Він завжди їде, навіть в погану погоду. Баль-Бар Лама вважає, що для підтримки здоров'я потрібно пройти багато. Особливо важливо прогулятися після їжі. Якщо ви попросите Bal-Bar Lama, що робити для підтримки здоров'я та психічної чіткості через 60 років, він розповість, що в цьому віці дуже важливо добре харчуватися. Обов'язково їсти рибу, птиці, м'яса (крім свинини), жита і, дуже важливо, мед. Потрібно їсти 4-5 разів на добу, але трохи трохи, не переїсти. При виборі товарів необхідно враховувати як фізична активність, так і область проживання. У північних країнах, за даними Бала Бара Лама, будучи вегетаріанським є шкідливим.