Ми хочемо знати, що відбувається!

290968
Весь світ почув пророки і пророки.

Найвідомішими з них є троянські принцеси Кассандра і середньовічний астрологер Мішель Нострадамус. Але кожен з нас може дати багато дивних історій від свого досвіду: це буває, наприклад, що мама очікує небезпеку, що загрожує сина.

Психологи називають цю здатність «спокійного почуття», психіки – третє око, священики – охоронець ангела. Але його механізм залишається таємницею.

Мистика або знання?

Відомий шведський мислитель Еммануель Швеціяборг, відвідавши його друг в місті Гетеборг, раптом залишив номер. Повернувся з виразом тривоги на обличчі і поінформував присутніх, що вогонь зламався в Стокгольмі, будинок одного з своїх друзів спалив на землю і вогонь прибув до свого дому. Половина години пізніше Швеціяборг заспокоїлася і повідомила, що вогонь був відданий. Через кілька днів, коли новини прийшли з Стокгольма, все це було підтверджено.

Дивовижні лободи асоціюються з смертю титану: стільки, скільки 16 осіб з серед вижилих напередодні смертельного зіткнення корабля з айсбергом побачила катастрофу у своїх снях, а один з пасажирів мав трагедію перед вітрилом.

Встановлено, що кількість пасажирів на поїздах і літаках, які збій завжди нижче, ніж на тих, які слідують за цим рейсом до або після аварії. Звісно, деякі люди відчувають загрозу небезпеку і підсвідомо не допускати її.

Невибагливі прояви шостого почуття. Петербурзькій групі психологічної підготовки сказав: Учора я побачила уві сні мій друг, вона мала нове незвичайне прізвище. Зрозуміло, що зловила на цьому факті, намагаючись зафіксувати його, але коли я прокинувся вранці, не пам'ятаю його. Я мав зателефонувати мій друг. У відповідь на моє питання з труби, він звучав: «Не поспішайте речі, пан Межеліт ще не зробив мені пропозицію... й

Не думайте про це!

Ось гасіння від спогадів дружини хімія Дмитра Менделєєва: «Якщо він повинен вирішити будь-яке питання, він просить розповісти свою думку про перше враження». «Не думайте, не думайте,» він повторився як заповідність. Я сказав, що перше, що прийшов до розуму, і це його рішення. й

Достоєвський визнав, що під час написання деяких сюжетів його романів він впав в своєрідний транс, і коли він прийшов до себе, він побачив письмові листки. «Якщо це не для власного рукопису і власного стилю, я б закликав лір, який наполягав на своїй авторськості цих ліній. й

видатний російський нейрофізіолог, академік Наталія Бехтерєва, який протягом багатьох років очолював Інститут мозку оперативної пам'яті, визнав існування «інтуїтивного дзеркала». З точки зору вченого, вона зумовила наступне: «Так, ми не знаємо нічого про роботу мозку ...» Це найбільш загадковий орган людини. й

Але де відбувається інформація в мозку? Деякі вчені стверджують, що наш підсвідомий розум завжди знає про майбутнє, це таємниця тільки до розуму, інші стверджують, що мозок просто juxtaposes подібні ситуації. Наскільки інші вважають, що припущення стають реальними, коли ми хочемо. Один спосіб або інший, «пошукове почуття» дозволяє зрозуміти правду без доказів або логіки. Знайшлося, щоб працювати краще в питаннях харчування, здоров'я та міжособистісних відносин. Психологи кажуть, що жінки краще інтуїції, ніж чоловіки. Доведено, що в екстремальних ситуаціях він погіршує.

Чи всі діти психічні?

Доктор медичних наук Георгій Доброшев серйозно займається проблемою інтуїції в лабораторії, він створив для вивчення парапсихологічних здібностей при СПК медицини та гомеопатії МОЗ. Він каже: «Премонія – найпростіша форма клавіантності. й

Визначено феномен інтуїції на основі сотні лабораторій по всьому світу. Найвідоміший був придуманий американський психолог Георгій Рін. Ви повинні вгадати, що зображено на зворотному боці на 5 карт з однаковими «сорочками». У теорії середня людина може вгадати одну картку з п'яти. Але люди з гострою інтуїцією вгадають три або чотири або всі п'ять! Коли ми протестували одну і половину тисяч дітей віком від трьох до восьми років, виявилося, що їх результати на 30 відсотків вище середньої. Вона сказала, що правду говорить рот дитини. Так, у місті Самборі, Львівської області відбувся дивовижний випадок. Молодий маму Оксана залишила коляску з дитиною в магазині, раптом малюк вичерпнено. Мати, стрибаючи на вулицю, ледь вдалося захопити його в руках - автомобіль збитий в коляску на швидкості зламу ...

Тож не відпустіть раптову тривогу у грудях – що якщо «видиме почуття» розповість вам щось важливе?

Вправи для навчання

* Візьміть кілька ідентичних конвертів і покласти одну фото на них, потім перемішати і спробувати визначити, де фото є.

* Витягніть одну картку з палуби зі сорочками вгору. Не перевертаючи його над тим, як назвати колір костюма.

Кожен раз, хто дзвонить, або на телефоні, спробуйте вгадати, хто це.

Ім'я * Час від часу уявіть, що відбувається в найближчому майбутньому, а потім «check» з цими образами реальні ситуації. Але орієнтуватися тільки на позитивні фантазії!