910
Розважатися, як ми можемо.
Хтось бачить значення їх роботи в чіткій і строгій виконанні службових обов’язків. Хтось в особистому збагаченні. Ви можете навіть вказати палець, який він є. Якщо ви хочете.
Інспекція трафіку Стівен Jarvis мав власний, абсолютно унікальний бачення сенсу його роботи. Він був тому, що він вже був вогонь.
В принципі, з точки зору своїх переваг важко сперечатися. Так як колишній інспектор вибрав досить оригінальний метод покарання молодят. Я не знаю, якщо такий акт може бути викликаний покаранням.
В першу чергу, як непристойний, Стівен видав штраф. Але тоді він пропонував сумним людям цікавий вихід з ситуації - він відкликав свій штраф в обмін на фото з собою, коханим. Я не знаю, що він зробив з паперу, але Робін Ход зробив це протягом двох років.
Звісно, управління було відомо, що прийоми Jarvis, але єдине, що він об'єднав категорично, що він використовує камеру обслуговування. Стівен, без найменшого заперечення, використовувався власний. І за два роки вільної риболовлі він зібрав близько двохсот фото, які зображували його «завдяки» разом з ним і виданих квитанцій.
Ця книга базується на ДТП під час роботи. Звісно, він був пожежним для абсолютно різного роду правопорушення. Давайте чекати. Побачимо, що літературний інспектор писатиме. Я хочу зрозуміти, як людина з таким розумом потрапила в поліцію.
І в Україні він погнав. Ваше ім'я