768
Кошик
Чи можна вибити себе власним кулаком?
Будь-який, хто дивився в коробку матчу і бачив боксери, потрапив один на одного жорсткий для 12 раундів знає, що збиваючи когось з непросто - нехай тільки вибиває себе. Але це неможливе? Я назвав мій друг Вільяма Мулкай, який не тільки страховий математик (і тому експерт з ймовірностей), але і розумна людина, яку я знаю. Ви також можете додати, що він має незвичайний образ, тому цілком можливо отримати відповідь на це незвичайне питання. «Це теоретично можливо. Але це навряд чи буває.
Розкажіть. Людина дуже складна, але одночасно дуже проста. Якщо у нас немає базових рефлексів, щоб захистити нас від шкоди собі. Ум, шкода, ви чули про самогубство? «Це не так: це навмисне». Це те ж саме, як пробити себе в оці! «Ні, бо це вимагає подолання рефлексу, який тримає вас від боляче. Розвідка може перемогти виживання інстинктів, але ви не можете перемогти рефлекси. Наприклад, якщо ви нахиляєте вперед і починаєте падати, то падають без надягання руки вперед практично неможливо.
Ось приклад того, що я спробую пояснити. Під час Другої світової війни британські шпилі, які виловили німцями, часто приймали таблетку ціаніду і померли. Їхній інтелект сказав, що краще загинути, як це, ніж катуватися до смерті. Тим не менш, ті, хто не мав таблеток або не змогли їх шукати інші способи, щоб вбити себе. Хтось спробував тримати дихання, але що сталося, що вони могли тримати дихання досить, щоб зрозуміти, але потім вони знову рефлексивно дихати. Так що я намагаюся сказати, що це майже неможливе для того, щоб фольгувати ці рефлекси, і тому практично неможливо вибити себе власним фістом - навіть якщо ви намагаєтеся зробити це приступним, це не вийде. Якщо ви керуєте своїм інстинктом самозбереження, щоб побити себе, але перенаправлення рефлексу, що захищає вас від болю, ви обов'язково не досягнете успіху.
На мій погляд, інстинкт і рефлекс тісно пов'язані і запобіжить вас від цього. Звісно, ви завжди можете скористатися стіною, попросіть когось, щоб вбити вас, і так далі. Але ви сказали, що це можливо – хоча б неможливе. Отже, за яких обставин можна вибити себе? «Сай, є людина, яка не знає, що він має дуже тонкі черепні кістки і намагається вибити себе з ударами. Він може бути дуже щасливим, тому що він не знає, що він не повинен вдарити занадто важко. Іншими словами, поломивши свій інстинкт, щоб захистити від шкоди, рефлекс ми говорили про не намагаємось значно зменшити силу впливу. Але мій погляд, що це може стати лише через деяку помилку. Чи допоможе пити в цих умовах? «Природно, незважаючи на те, що парі вражають себе на обличчі різко падають, через кількість спирту потрібно робити це після». Як я сказав, розумний старий Вільям.