1084
Середньовічний приготування
, м. Київ
Перша письмова книга була опублікована в 62 р. Його ім'я - Де Рейкар'я, які описують страви подаються на бенкетах в римському імператорі Клаудії.
У Стародавньому Римі було прийнято вважати гріхом, щоб з'їсти дерево
Найдавнішим рецептом супу відкривають дати до 6000 до н.е. Основним інгредієнтом є hippo м'ясо.
Романи не сидять (це було вважати поганим тоном), але лежачи на диванах навколо столу.
Найдавніша жувальна гумка була знайдена в Швеції в 1993 році. Помаранчевий з медом все ще зберігає сліди зубів людини, які її гасять.
У 13-му столітті паса були встановлені папою.
Римляни часто використовують гарнір в якості приправи - спеціальна паста, виготовлена з злегка похилих риб.
Під час королеви Єлизавети перець був настільки дорогим, що продається зерна.
Як лимонад Романи подаються як напій з коренів деяких рослин, розведений водою.
Перша письмова книга була опублікована в 62 р. Його ім'я - Де Рейкар'я, які описують страви подаються на бенкетах в римському імператорі Клаудії.
У Стародавньому Римі було прийнято вважати гріхом, щоб з'їсти дерево
Найдавнішим рецептом супу відкривають дати до 6000 до н.е. Основним інгредієнтом є hippo м'ясо.
Романи не сидять (це було вважати поганим тоном), але лежачи на диванах навколо столу.
Найдавніша жувальна гумка була знайдена в Швеції в 1993 році. Помаранчевий з медом все ще зберігає сліди зубів людини, які її гасять.
У 13-му столітті паса були встановлені папою.
Римляни часто використовують гарнір в якості приправи - спеціальна паста, виготовлена з злегка похилих риб.
Під час королеви Єлизавети перець був настільки дорогим, що продається зерна.
Як лимонад Романи подаються як напій з коренів деяких рослин, розведений водою.