Смішні Буш Jr.

За ці 8 років ми побачили багато смішних моментів від президента США Джорджа В. Буша. Не дивлячись на те, що він був найбільш непопулярним президентом США в історії, і під час свого часу в офісі він викликав свою країну багато проблем, деякі випадки, пов'язані з ним, залишили нас гарними спогадами. Невеликий вибір мусуючих пострілів з Джорджом Бушом і «Бушизмами» (різноманітні котирування):

р.

Р

, Україна

Буш

Я! Брошури! (До Tony Blair на саміті G8 в Санкт-Петербурзі, 2006)

НАСА ще цікавить простір.

Якщо ви зацікавлені в якості освіти, чому ви не допомагаєте? Чому ви не змусите дитину читати?

(Відповідна до зауваження, що зброя масового знищення ніколи не знайдено в Іраку; 16 грудня 2003 р.)

А потім ви прокидаєте у вищій школі, і ви знайдете, що наші діти рівень неіграшності.

У вас є чорношкірі, теж? (Конверсія з Бразильським президентом Фернандо Кардосом, Сан-Паоло, Бразилія, 28 квітня 2002)

Америка - країна, яка любить свободу і любить нашу країну.

Американські діти навчаються відповідальним громадянам, щоб скористатися можливостями, пропонованими нами

Америка просять, «Чому нас зацікавити?» Вони захоплюють те, що вони побачать право в цьому крісельстві - демократично обраного уряду. Їх лідери є непрозорими. Наша свобода релігії, наша свобода слова, наша свобода голосувати і збирати і незгодити. (Звернення до Спільних Зборів; 21 вересня 2001 р.)

Бог говорить через мене. (16 липня 2004)

Бог сказав мені, щоб атакувати al Qaeda і я атакував їх. І завчасно, він мене змусив атакувати Саддам, що я зробив. За підтримки Божої Матері ми переможемо.

Більшість імпортних товарів надходять з колоній. (Рівне редагування НПП, 26 вересня 2000 р.)

Після того, як він [Saddam Hussein] є хлопець, який колись хотів вбити мій тато. (Houston, Техас; 26 вересня 2002)

Після того, як Європа є найближчим союзником Америки.

Після всього тижня, Яссера Арафат був оточений палацом в Рамале, палацом, який був чітко наповнений німецькими пакіфістами і людьми, такими як їх. Тепер вони пішли. Тепер Арафат може показати всіх, хто є лідером і що він може контролювати людей. (Вашингтон, D.C., 2 травня 2002)

Джордж Вашингтон, перший президент, Що цікаво про нього, що я прочитав 3 або 4 книги про нього минулого року. Чи не так цікаво?

Яка точка демократії? Це при чистій політиці натискається на риторику.

Ви бачите, в моїй роботі, ви повинні повторити деякі речі над і знову для того, щоб ви прийшли до вас, щоб мати катапульти пропаганду.

Війна на терорі передбачає війну з Саддамом Хуссейном, через характер Саддама Хусейна, через Біографія Саддама Хусейна, а через готовність до тероризації себе.

Більше кущиків.