Смішні Буш Jr.

За ці 8 років ми побачили багато смішних моментів від президента США Джорджа В. Буша. Не дивлячись на те, що він був найбільш непопулярним президентом США в історії, і під час свого часу в офісі він викликав свою країну багато проблем, деякі випадки, пов'язані з ним, залишили нас гарними спогадами. Невеликий вибір мусуючих пострілів з Джорджом Бушом і «Бушизмами» (різноманітні котирування): Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr. р.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr. Р

Смішні Буш Jr. , Україна

Смішні Буш Jr.

Смішні Буш Jr.

Буш

Я! Брошури! (До Tony Blair на саміті G8 в Санкт-Петербурзі, 2006)

НАСА ще цікавить простір.

Якщо ви зацікавлені в якості освіти, чому ви не допомагаєте? Чому ви не змусите дитину читати?

(Відповідна до зауваження, що зброя масового знищення ніколи не знайдено в Іраку; 16 грудня 2003 р.)

А потім ви прокидаєте у вищій школі, і ви знайдете, що наші діти рівень неіграшності.

У вас є чорношкірі, теж? (Конверсія з Бразильським президентом Фернандо Кардосом, Сан-Паоло, Бразилія, 28 квітня 2002)

Америка - країна, яка любить свободу і любить нашу країну.

Американські діти навчаються відповідальним громадянам, щоб скористатися можливостями, пропонованими нами

Америка просять, «Чому нас зацікавити?» Вони захоплюють те, що вони побачать право в цьому крісельстві - демократично обраного уряду. Їх лідери є непрозорими. Наша свобода релігії, наша свобода слова, наша свобода голосувати і збирати і незгодити. (Звернення до Спільних Зборів; 21 вересня 2001 р.)

Бог говорить через мене. (16 липня 2004)

Бог сказав мені, щоб атакувати al Qaeda і я атакував їх. І завчасно, він мене змусив атакувати Саддам, що я зробив. За підтримки Божої Матері ми переможемо.

Більшість імпортних товарів надходять з колоній. (Рівне редагування НПП, 26 вересня 2000 р.)

Після того, як він [Saddam Hussein] є хлопець, який колись хотів вбити мій тато. (Houston, Техас; 26 вересня 2002)

Після того, як Європа є найближчим союзником Америки.

Після всього тижня, Яссера Арафат був оточений палацом в Рамале, палацом, який був чітко наповнений німецькими пакіфістами і людьми, такими як їх. Тепер вони пішли. Тепер Арафат може показати всіх, хто є лідером і що він може контролювати людей. (Вашингтон, D.C., 2 травня 2002)

Джордж Вашингтон, перший президент, Що цікаво про нього, що я прочитав 3 або 4 книги про нього минулого року. Чи не так цікаво?

Яка точка демократії? Це при чистій політиці натискається на риторику.

Ви бачите, в моїй роботі, ви повинні повторити деякі речі над і знову для того, щоб ви прийшли до вас, щоб мати катапульти пропаганду.

Війна на терорі передбачає війну з Саддамом Хуссейном, через характер Саддама Хусейна, через Біографія Саддама Хусейна, а через готовність до тероризації себе.

Більше кущиків.