Вулична мода: кращі зображення 5 початківців блогерів

Всі модні сайти і журнали заповнюються зображеннями досвідчених блогерів, які ми практично не пам'ятаємо у людини. Так, їх банти яскраві, професійні, хороші поєднання і дорогі бренди одягу. Але в той же час, багато з них стають хостуванням в свій стиль, компанія, яка рекламує і свої образи стають злегка передбачуваними і однаково ідеальними.

Але на фоні таких модних гігантів повністю втратили нові обличчя, блогери, які тільки починають свою подорож і мало відомі масам. Познайомитися з вами?

1,1 км Lena Tsoon, Україна

р.

Пальто Choies, Рюкзак Rocks, Chicwish Bracelet

Незважаючи на те, що ця дівчина не має свого власного модного блогу, і на книжці ви можете знайти лише кілька зображень, популярність її сторінки іноді просто небаритно. Що таке ніжний, патріотичний образ, який за кілька днів отримав більше 100 коментарів від модних блогерів світу і довгий час втілюється у верхній частині кращих зображень!

р.

Chicwish плаття, Chicwish намисто, Chicwish Bracelet

Здається, що ця дівчина має власний стиль, її власне розуміння моди, і це так цінується в нашому домівку і часто клоняється модним світом.

Манго Кільця, Zara Belt, Adidas Штани

Крім того, дівчина успішно поєднує в собі одяг від відомих брендів, доступних для більшості і створює зображення, які підходять для наших умов кемпінгу, які ви згодні, важливо. Одне з шикарних образів з десь в Лос-Анджелесі, де всі флаути короткими шортами, а інша річ - луки, в яких хутряні шути, куртки, шапки активно беруть участь, в цілому, все без чого неможливо уявити наші модниці в цій погоди. Ви не просто захоплюєте ці образи, ви пам'ятаєте їх, а потім ви приносите їх до життя.

Р

Sheinside Пальто, Sheinside Sweater, Persunmall Шарф, Chicwish Hat, Chicwish рюкзак

Choies Пальто, Chicwish Sweater, Chicwish намисто, Chicwish намисто, Chicwish Браслет, Чоботи

2. Еріка, США

Габаритний зображення

Вологий ущільнювач Beaded Top, вологий ущільнювач надруковані штани

Це жахливо несправжливий, що дівчина з такою характерною, злегка чарівною зовнішністю і відмінним почуттям стилю має лише три образи на книжці, а не натяка на інші сайти. Еріка з'явився в рядах модних блогерів тільки близько місяця тому, так що я люблю вірити, що у нас є багато яскравих зображень з Мічигана. Я періодично переглядаю свою сторінку і чекаю нових весняних зображень.

Р

Всі образи Еріка є деякі меланхолі, трохи таємничі і багатогранні. Вони хочуть виглядати і розглядатися. Особливо, особисто, мене, ловить дивний погляд дівчини і її різноманітність в нарядах. І звичайно, не можна помітити найцікавіші ретро деталі, які з'являються на кожній фото.

3. У Джолі Л, Швеція

Друга рука прозора сорочка, хрест туніка, стегна високі панчохи, платформи

Незважаючи на те, що ця модниця почала свою модну кар’єру близько 6 місяців тому, вона все ще займає перші кроки у розвитку її модного блогу і знаходиться в в вічного пошуку. За весь час вона продемонструвала світ трохи більше 20 зображень, не всі з яких були успішними. Але з початку цього року Джолі вирішив серйозно взяти участь у квесті модної блогосфери і, нарешті, почав радувати кількох шанувальників своєї роботи з більш якісними і продуманими луками.

H&M Шапка, Skater плаття, підбори

Її нові зображення більш-менш завершені експерименти, найчастіше успішні комбінації одягу від бюджетних брендів, старовинних елементів і частин з другого боку.

Р

Оксамитовий турбан, прозора сорочка, Topshop Платформа Підбори

Beanie, Rolling Stones Tee, Американський одяг Disco штани, підбори

4. Айтана Персефон, Іспанія

Ця дівчина тільки кілька днів тому показала світ свої модні зображення, і вже знайшов багато шанувальників і шанувальників. Aitana's трохи чарівний casual стиль є мрія багато модних підлітків Плюс, ці шикарні білявка blue hair catch на.

На мій погляд не можна сказати, що дуже оригінальний стиль дівчини з Іспанії все ще заслуговує на увагу: адже такі універсальні поєднання є те, що можна сміливо одягатися в повсякденному житті (для любителів такої підліткової аудієнти, звичайно, і не серйозні жінки, які воліють класичні наряди). Отже, якщо ви не більше 20-25, вам подобається виділятися, як експериментувати і виглядати яскраві – ці зображення, в теорії, вам варто сподобатися.

Dr. Martens Dr. Martens, Pull & Bear T Сорочка, Zara джинси

H&M Спідниця, Hosiery, H&M Кольє

5. Умань Кім Ахренс, Німеччина

Beanie (Госсензол), Vest (Бершка), Тіло (Американська Апарил)

Робота цієї дівчини залишається таємничою для мене. Кожен бантик з Кім виходить стильним, модним, привабливим, викликаючи багато коментарів і вподобань. Плюс, дівчина має хороший блог kiamisu.de, де вона не тільки ділиться своїми фотографіями, але і говорить про макіяж і її кар'єру як фотомоделі.

Beanie (Gossengold), куртка (Romwe), Bershka Leggings (Bershka), Черевики (Zara)

При цьому дівчина рухається дуже повільно. З цього року знову вона показала свої зображення частіше, ніж за останні кілька років, але в результаті луків Кім має всього більше 20. Я дуже хочу вірити, що вона, нарешті, серйозно захопить завоювання модної блогосфери і перерву в вершини модних сайтів. Тому що вона має всі шанси.

Підшипник (Monki), довга спідниця (H&M)