Доброго дня. Два краще.

Радіо Ера на вогні! Зрозуміло, що канал “прорегіональний”, м’яко покласти. І все інтерв’ю будується за принципом «не зайвого штрихування». Це, у них є пара трьох (багато більше, але є три обов'язково) вірних «листів», інтерв'ю з якими користуються задоволення у світлі напрямку мовлення. В основному вони працюють з. Миарний, збалансований, не слово поганий або особисто Віктору Межигірського. Це різновид snot на повітрі. Решта знімається дуже швидко, якщо конфлікт заварюється.
Але вдалося перерву в повітря Олексій Мазур з Дніпропетровська. Не знаю, чому вони не відключилися, як зазвичай. Серед інших речей, тема минулих конвекцій пана. У контексті чого переходить Україна. Так, в цьому супроводжувному суді, як і ведучий, Я не можу допомогти, але цитувати:
- Ну, хто ще не молодий?

- Я не мав цього.

- Не бо ... І давайте розкошувати з цієї сторони: це свого роду троянд, ви знаєте, абі з такою складкою, скажемо, негативна початкова потужність, щоб захопити цей статус, як новий. Україна, м. Київ, вул. Митрополита, 1
Я просто трахнув вгору. Немає іншого способу. Зрозуміло, що ви можете зробити смарт-лик і, округивши очі, скажете, що кримінальні записи, скажуть, давно видалені і все забуте. Я не звик до неї. Незважаючи на те, що мені здається, навіть в цьому випадку заблоковано шлях до політики в будь-якій країні самоогляду. Ось так багато говорять про те, що вона застрягає зуби.
Але ставити на кримінальний запис щось нове. Потрібно взяти паузу, щоб відобразити на що говорили. Після того, що це більше не шоу «Вечірній квартал», в якому щось схоже на це було послужено, так як воно повинно бути, з залізною і саркастичою. Це жива трансляція і дуже серйозна тема. У будь-якому випадку кількість дефекцій. І Тимошенко тепер має дійсно велике майбутнє.
Гентльмен, ви маєте будь-які родичі на суді? Хочу запропонувати дружбу. І дізнайтесь, щоб фільтрувати базар. Не виділятися.