Ріканна відсвяткувала 26-й день народження в Аспені, Колорадо 20 лютого. І з блиском в літровому розумінні слова. Її образ в металевому стилі радує всім присутнім.
Тонкі туго штани і щільного верху запропонували думки костюма, але набір виглядав занадто благородно на тлі синьо-чорного волосся молодої краси. Неперевершений зовнішній вигляд дівчини гідний захоплення.
Сама Риганна розуміє це чудово: вона в марлі, що вона настільки гарна позування перед камерою, що показує рельєф її спини і елегантні ручки, і навмисно тримає сигарету в руці? Фотографії співачки, розміщеної в Instagram, де вже зібрали сотні тисяч подобань і тисяч коментарів.
Стиль Ріанна вже стає її дорогою. Вона нещодавно прийнята до Американського Vogue:
«Якщо я надягаю верху, я тільки надягаю верхню білизну. Якщо я хочу носити красиву нижню білизну, що точка приховування її під шарами одягу?
Ріанна не спить від її правила.
До речі, в нижню білизну вона виглядає дивно скромно, і навіть благородно. Що підтверджується фотосесією в бікіні в одному з Aspen, і це в тридцять-градусний мороз! Що спекотна річ в Рірі!
У справедливості слід відзначити, що в цілому день народження було весело і легко, все, як завжди: прогулянки, кулі, напої і торти. Хороший і доброзичливий.
Написати готовий номер один!
Кількість для ріжучих
Тепер триває торжество. Третій день, і Ріанна і її друзі все ще готові весело!