Я хочу, щоб я був заражений.

Вони кажуть, що приклад є переконливим. Деякі люди кажуть, що це погано. Інші, як і будь-який приклад за принципом. Головне, що зрозуміло і зрозуміла.
Самостійні європейські міста (і столи, і за межами) роблять історичні сайти пішоходів. Хто зробив це довго? Вони піклуються про культурну спадщину.
Але це захід. Цей випадок обробляється трохи по-різному.
Але наші північно-східні сусіди остаточно вирішили дотримуватися того ж шляху і зняти авто з історичного центру Москви. Відповідайте, звичайно, можливість доступу до спеціальних амбулацій, пожежників і міліції, але це звичайно. Виняткові винятки.
І все інше дивиться. А до кінця 2013 року для організації в столиці Росії п'ятдесят пішохідних зон загальною довжиною до шістдесят кілометрів. Прогулянка, прогулянка, насолода.
Я думаю. Київ займає багато з Москви. Часом не дуже потрібні підстрижки. Але це те, що я хотів би побачити тут. Просто кричущий. І з точки зору збереження пам'яток культури, які дихають І, можливо, принаймні, можна буде розвантажити історичний центр з понт-офісних об'єктів і організувати по-справжньому бізнес-частина міста повністю окремо, не поєднуючи його з історією.
Я дуже хочу. Місто дуже красиво. Навіть що залишив його в момент. Що ще щось тримати. І є менше і менше.