Підбір левів з тиграми і леопардами.

Підбір левів з тиграми і леопардами. Вони виявляються тільки зовні дики, тому що в деяких зоопарках, через брак місць, різні види розміщуються в одному клітку і в одному місці. Добре, подивіться на фотографії .

Почнемо з ліганцями.

Лігер - відштовхування леву і сигтяну. Яскраві плями і смуги левового попелю не такі яскраві, як його (помітні левові кулі).

Деякі ліганці мають лева манжети, але менші ніж леви. Звичок тигру люблять воду і вміння плавати, але розростання більше схожа на лев. Вони зазвичай зважують більше левів. Чоловічі ліганці є безпліддя, тому не можна довести їх в окрему породу.

Тігони набагато рідше і є результатом важкого перетину між тигром і лілією. Вони часто гинуть під час пологів. Як правило, менше батьків. Не породжується.

Леопони – перехрестя між левами і леопардами. Як правило більше, ніж леопарди, але менше, ніж леви.

р.

Також в даний час вона широко практикується перехресним диким кішкам зі звичайним будинком для породи гібридних порід, зовні схожих на диких предаторів, але з характером більш схожий на характер звичайних побутових кішок і підходить для ролі домашніх тварин.

Savannah є породою вітчизняних котів, вирощених в результаті перетину звичайного кота і африканського сервалу. Незважаючи на те, що сам сервал також підходить для утримання в домашніх умовах (в першу чергу єдиний великий кіт, який повністю збуджена до погодження). Я вже згадав консерваторії в цій колекції відео (знизу у вигляді посилань). Саванна Кіт:

Р

У Росії вони не поширені, їх ціни досить прикусні - від $4,000.

Сервал, тут:

Іграшкагер - спроба породи з кольором нагадує тигр. Тигрова кров не має нічого спільного з ним - порода походить від бенгалових котів. На даний момент порода тільки набирає спільні риси. Про ціни та наявність кошеня в Росії нічого не знайдено.

р.

Bengal cat є результатом перетину вітчизняних і азіатських лейперових котів. Азійські леопардові коти нічого зайвого в плані розміру, але все ж є окремими видами диких котів. Ціна кошеня від $1500.

Ашера - досить відомий дизайнер гібридної породи, що я писав про, і не просто мене. Гібрид вітчизняного кота, сервалу та азіатського лейперного кота. Є офіс в Південній Африці, ціни п'ять фігур.