Фотографія Девід Ла Чапель

David La Chapelle є американський режисер і фотограф.

Автор найбільш провокативних фото.

Народився у 1964 році. Перший розпочав фотографію та дизайн у Мистецькій студентській лізі та Школі образотворчого мистецтва NYC. Його кар'єра почалася в журналі інтерв'ю. Саме з фотографіями, опублікованими в цьому журналі, розпочато народження власного та неповторного стилю. Його стиль є поєднанням актуальної фотографії та сюрреалізму. Початок модної фотографії стала наказом відомого поп-зірки Америки - Анді Ворохла.

Стиль Девіда Ла Чапель легко впізнаваний і неімітований, «відносний сюрреалістичний», оскільки критики визначають підписний спосіб Девіда Ла Чапель, захопивши весь світ.

Його твори експонуються в музейах по всьому світу. Його часто називають Сальвадор Далі Третього тисячоліття. Він здатний перетворювати звичайний в неординарний, вульгар в красивий, нудний в смішний, а приступ в оригінальний і оригінальний. Політиці, зірки, топ-моделей і шоубіца акули підкреслюють його багато грошей. Він створює фантастичні, іноді нереальні зображення, не роблячи нічого, що здається особливим.

Його роботи характеризуються свободою, простотою, сексуальністю, дивністю, іноді вони смішні, але завжди унікальні. Його фотографії можна знайти на сторінках Vogue, Vanity Fair, Rolling Stone, i-D, Vibe, інтерв'ю, обличчя, британський GQ і т.д.

David LaChapelle є автором рекламних кампаній всесвітньо відомих брендів - Estee Lauder, Volvo, Levi, Camel, L'Oreal, Iceberg, Ecko, Diesel Jeans, Sirius, Ford, Sky Vodka. Нерідко він створює кришки для дисків – звичайно для найвідоміших зірок, серед них – Whitney Houston, Elton John, Madonna, а також Macy Grey, Moby, No Doubt і багато інших.

Девід Ла Чапель працював з такими поп-культурними зірками, як Мадонна, Елтон Джон, Ума Thurman, Naomi Campbell, Mila Jovovich, Pamela Anderson, Cher, Sylvester Stallone, Shakira, Britney Spears, Leonardo DiCaprio тощо. А інші просто сниться зйомок від нього. Хоча це коштує $ 185,000 в день, щоб стріляти, La Chapelle легко зроблені Naomi Campbell заливають молоко і Крістіна Aguilera scalp Pamela Anderson. Стиль La Chapelle є найбільш неповторним у світі, і він єдиний фотограф, який став справжнім поп-зіркою.

LaChapelle відомий не тільки фотографом, але і автором багатьох відео. Саме тому до списку своїх «старих героїв» додано Jennifer Lopez, Britney Spears, Avril Lavigne, Christina Aguilera. Музичний кліп «Природний Блюз» для Мобі, що містить Крістіну Риччі як ангел, став одним з найяскравіших відео в музичній індустрії 2000 року, і був відзначений музичною премією MTV Europe як «Краще відео року».

David LaChapelle є автором найбільш провокативних фотографій. Він друзів з Памела Андерсеном, Амандою Лепором, не соромиться його минулого і вважає Мадонна розпад.

Девід Ла Чапель. Цитати:

до** Моя філософія – любов не любити. Я намагаюся любити практично все.

до** У мене є колекція Tennessee Williams, і я намагаюся читати їх всі. Але його біографія настільки велика, що я прочитав її двічі.

до** Я не читаю модних і дизайнерських журналів. Я шукаю фотографії в них.

С *** Я віддаю жінку голою.

до** Я хотів би стріляти з Майклом Джексоном.

С *** Ви можете зателефонувати мені, що ви хочете. Я не доглядав.

до** У світі набагато простіше, якщо ви намагаєтеся любити його. Я думаю, що це набагато простіше жити і весело.

до** Моя мама працювала медсестрою, і я часто ходив до нурсингу з нею. Старі люди любили дітей і були щасливими, коли я прийшов до них. У своїй молоді вона була забута. Вона показала мені фотографії своєї молоді, вона була настільки гарною! Ви можете жити гарним життям, коли ви молодий і красивий і мати багато задоволення. Але 60 років відтепер, хто не знає, де ми будемо? Можливо, ми будемо забути і вислати.

до** Все чудово! Ми прив'язали Аманду на електричний стілець, і вона отримала іскри, що виходять з н. . [відлік прогресу Elton John video].

до** Я не соромлюся бути, коли я був молодий. Я дуже необхідний спосіб швидко заробити гроші. Я думаю, що це обряд проходу для багато хлопців. Але я не хочу, щоб діти читати це і думаю, що це круто, тому що я зробив.

до** Я спробував ecstasy першим. Потім він копчений кокаїн, потім героїн і почав використовувати дійсно жорсткі препарати. Я зробив багато для різних журналів. Він був схожим на субкультуру Божевілли.

Люди намагаються бути синичними, оскільки вони бояться бути наївними. Не зважаючи на те, що не існує ідей. Кожен вважає, що це круто, щоб бути цинічною.

до** Я написав скрипт для відео, але потім я зрозумів, що вона не була людина, яку я хотів працювати. Вона дуже хороший, коли ви один з її, але коли ви працюєте для неї, вона отримує дуже... Я не можу знайти слів...

до** Я намагаюся не одягатися якомога простіше.

Кращий день для мене є будь-яким днем я знімаю фотографії.

611391р.

Р