Він настільки вразливий. . й

1 999 р.
Медведєв відступив. Чи не тільки він ображається, але він говорить громадсько. І не просто публічно. Ну, я пишу його на мій facebook. Так немає – через прес-секретар свого образу до росіян. Не можна сказати знайомим і зателефонувати йому Дімону. Не політичну праву.
Він настає про це просто страшно — каже Наталія Тимакова. Хоча, якщо зауваження трапляються на заслугах, прем'єр слухає «Голос народу» і виправдає дратівливі помилки.
Наведено приклади західної поведінки таких полемік з дотриманням норм і смертності.
Так само як звичайний, в основному. При необхідності ми можемо викликати виправлення. Коли немає особливої потреби - ви можете, як paddishah - на зустрічі і з ліхтарями. Так що кожен може бачити і зрозуміти - приходить майстер. Ви не можете отримати в дорозі. Про західні норми. Там, в автомобілях з миготливими світильниками, крім міліції і швидкої допомоги, вони носять психічно хворі і злочинці. Яка категорія ви хочете поставити вас?
Я не знаю, як це буде більш правильно формулювати. Не варто турбуватися. Слухати пісню Ленінградської групи, яку виконує Юлія Коган. Це буде міцним. Значно. Корди не враховують її необхідно розм'якшити лексичні повороти.
www.youtube.com/watch? v=4mtPZyVsQfY