1143
Diamond Бентлі
«Чому таке чарівність настільки слабкий?» попросила швейцарську компанію Luxury Refinish на Bentley Motors. І покривають витяжку Bentley Continental GTC перетворюються з 32 шарами білої фарби, змішаної з 101-carat алмазним чіпом. Вартість одного з цих частин становить близько 212 тис. євро.
Автомобіль з витяжкою «діамонд» був створений в єдиному екземплярі і проданий дилером в Дубаї протягом майже двох мільйонів дирхам (близько 425 тис. євро). Покупець автомобіля отримає спеціальний сертифікат, що підтверджує, що всі використані дорогоцінні камені реальні.
За словами представників компанії Luxury Refinish, багатошарове покриття витяжної витяжки «діамонд» дозволяє їхати на Bentley, що перетворюється щодня, в будь-яку погоду і навіть використовувати автоматичні автомобільні мийки. Компанія додала, що якщо є замовлення, вони готові зробити аналогічну витяжку або іншу частину будь-якого автомобіля з діамантів.
Швейцарські були дуже слабкими. І є тільки одна машина. І це не всі криті, але тільки капюшон. З фарбою змішати в. Виходячи з місця продажу, можна буде підходити до теми більш серйозно. Я думаю, що шіхи готові нерозриватися більше для товарів, що вирібні.
Це буде виглядати досить гарячим. Я думаю, що рожевий був краще. Гламур так гламурний.