Китай попереду! І, очевидно, вважає, що Nokia занадто повільно штампувати свої мобільні комп'ютери і подарунки вашій увазі новий супер смартфон Nokia N98! У порівнянні з усіма попередніми моделями вже можна вважати застарілими, оскільки новий монстр зібрав всі новітні технології!
Передня коробка чітко демонструє, що Nokia має нове відділення в Китаї – Tengyu, яке порадує нас новими моделями найближчим часом! Також є підтримка Java і Bluetooth!
Вбудований FM-приймач (працює навіть без заголовка), Bluetooth, ви можете вставляти 2 SIM-карти, камеру, і вирізати мене, цифрова камера, можливість грати MP3 і MP4, підтримка T-Flash (до 128 ГБ), 3D стерео Звук.
Вбудований телевізор, система датчика ваги 3D (!), сенсорний екран 3.0 (2.9 не так же), підтримка рукопису!
Яскравий, сучасний, модний, молоді корпси рожевий! Зверніть увагу, що це лише 3 кнопки, але де інші? Я повторю, це реальний сенсорний телефон!
р.
Optics Carl Zeiss, Tessar 2.4-4.8(!)/ 4.6(!!), AF, і найголовніше, 8MP камера!
Як я сказав, що підтримка 2x SIM-карт, T-Flash, у верхній частині ви можете побачити відступну антену для вбудованого телевізора.
р.
Ось швидкий погляд на новий смартфон:
Ми раді бачити нові моделі від цієї чудової компанії Tengyu! Биджільництво