971
Аеропорт ювілей
Сьогодні Аеропорт Бориспіль відзначає ще одну річницю. Точно відсвяткував Державне підприємство «Бориспільський міжнародний аеропорт». З моменту створення в 1959 році на базі військового аеродрому. 22 червня Кабінет Міністрів УРСР ухвалив - а з тих пір він пішов. 7 липня по першому рейсу, а потім у списку. І спочатку це був другий після Жулянського порту столиці. Але час проходить, і не тільки люди змінюються.
Зараз це найбільша авіабаза країни. Ми надаємо послуги трансконтинентального характеру.
Для нових терміналів F і D, достатньо було написано. D є найбільшим в Україні, F є просто новим і комфортним. Я ще не фарбувати. І сьогодні була вечірка. Все, як це повинно бути - з танцями (як офіційно зазначено «податковий флешмоб», взаємне привітання пасажирам-експлуатантам і з презентацією офіційної поштової марки. «Укрпошта» вже є «Укрпоштою», що має право на такі дії, згодні з цієї нагоди, і виділяють саме річницю обігу сто двадцять тисяч. І це – і справа підходить, і незалежно від того, як скручується, і шістдесят-п'ять відсотків Всеукраїнського пасажирського руху – також не жарт.
В цілому ми приступаємо до привітання. Я не знаю, що аеропорти повинні бути бажані, але просто у випадку – чітке небо. Не болять гонни.