Курс думок людей, які породжують у сні та ще більшого часу. Не навіть іноді. Досить часто. Це не тільки про наших улюблених членів. Ця властивість властива законодавцям світу.
Цього разу, коли з’явилася ідея Ірландських народних депутатів (де вони прийшли, невідомі), що треба було б дозволити місцевим фермерам сидіти за колесом трактора, в якому вони хочуть. Будь ласка, зв'яжіться з нами Випивання не проблема.
А причина затвердження — приділяють увагу, сидять — прагнення зменшити кількість самогубців внаслідок депресії.
Як це мертвий фермер. Я не можу допомогти. Зрозуміло, що цей випадок може клацнути хорошою олією або віскі. А потім ви хочете розбити його довге - і на нозі далеко і нездужання. Ви не можете керувати, оскільки не існує такого закону. Кріплення сої в. А фермер висить під стелю вранці. Або поганий в занадто багато сумності.
І так - сіли на тракторі, а з людьми в пабі прихопили до найсвіжіших. І задньому будинку в чудовому настрої - по полів і садів, свято душі продовжити. Ну, він збив когось там, він не буде йти з зустрічом (і це їх несправність - ви не бачите, фермер збирається!) або він сам, Бог заборонений, буде збиток. Я маю на увазі, він гона вмирає merry poop, а не тьмяного щита.
Вексель серйозно вважається. Тексти пісень, а це означає: І ніхто не поклав його храм, який цікавий. Чи є логіка?