У той час, коли Анатолій Карпов був у верхній частині шахів Олімпу, одного з основних супротивників до питання про те, що диявола в Карпові як людина домінантна, відповів щось схоже на це (Я не відповів на цитування, тільки сенс) Коли вам здається, що все, тут вирівняли позицію і ви можете запропонувати малювати, він раптом робить переміщення, що ви не змогли навіть уявити. І ви знову хвилюєтесь про відповідь, і ви зробите помилку.
Я не знаю, чому така асоціація виникла. Але команда Азаров знову продемонструвала свою здатність вичавити гроші з нічого і зробити переїзд, який просто випадає на ноги. Коли здається, що це все, нічого більше не вичавити і з ким.
Але виходить, що все дуже просто – ми змінюємо правила парковки, піднімаємо штрафи за несвоєчасну оплату до 8-12 мінімумів без податку (136-204 грн), а також для паркування місць для інвалідів, і це важливо «інших категорій» і навіть до 360 – і тут ви маєте велике джерело доходу. В той же час, звичайно, додаткові потужності делегуються до нашої валіантної DAI - від блочних коліс до експорту до штрафних площ.
У той же час, тільки для душі береться адекварія підходу. Справа в тому, що парковка зазвичай проводиться як повністю незрівняне місце - але тільки шматочок проїзної дороги з блакитним промінь і ознакою - це недостатньо. Наприклад, розглянути те, що всі автостоянки повинні бути обладнані автостоянками станом на 1 квітня 2012 року, і сьогодні є лише 87 237 паркувальних лотів. Так, для цього є штраф за 510 до 680 гривень. І якщо вони не поставляються протягом року, то вони можуть оплатити 1,700. Ти знаєш, правда? Це простіше, людина, щоб платити двічі на рік і тримати різання в ідеальному місці. Для порівняння 204 грн за одноразовий платіж. Через 10 хвилин.
Вони красиві. Я можу консультувати іншого законного джерела доходів - запровадити спеціальний курс в університетах «Як заробити гроші з нічого». Дуже високо оплачується. І привели його. Особисто або колективно. І опублікувати підручники для цього спеціального курсу. Що спекотні торти будуть літати.