Прості. . . Герої.

Ви пам'ятаєте, коли ви допомогло незнайомцю, і ви допомогло вам допомогти?

Все для себе і навіть людей, близьких до вас, навряд чи ризикує життя.
Щоб зберегти її. Але є люди, які розбиваються з загальної трави з надмірно розвиненим почуттям самопізності і самозбереження, які просто не можуть проходити особою, яка потребує допомоги.

Багато людей називають їх ідіотами, божевільними і навіть героями, але вони кажуть, що вони просто людина. Чи можливо, що людина допомагає іншим особам? Тож питання, які ми, більшість населення світу?

1. Віктор Перез ( )

Віктор Перез, 29-річний пікір винограду, який працював у його саду, коли він почув екстрене оголошення на радіо, що дитина була викрадена. На даний момент перед будинком пройшов автомобіль, відповідно до опису, що відповідає авто малюка. Не загинув, Віктор стрибнув в свій автомобіль і кинувся в гончарство. Після підходу автомобіля передбачуваного малюка він бачив крісельну дівчину в пасажирському місці. Поставивши його сумніви, Віктор почав гойдувати і розтушувати на вершині горла, «Це не ваша дитина». Нехай її йти... Це не ваша дитина. Після того, як пара хвилин такого обсесивного посліду, малюка приштовхнула дівчину з автомобіля і, натискаючи педалі в газ, зникла за межі. Перемога Віктора Перезу продовжила лякати дитину до приїзду до поліції.

Через кілька годин, каліфорнійський патруль затримував викрадення. Він був Григоріо Гонцалез, який був абдукційним дітям протягом декількох років.

2. Ларрі Скопнік ( )

У ДТП 10 років тому Ларрі Скопнік побили свою спину і припинили до колісного крісла. Але це не зупинило його від стоячи за беззахисний магазин, який атакував твоюг.

Коли Ларрі побачила, що покупець погрожує вбити власника магазину, він просто не міг залишитися. «Я не можу просто сидіти на моєму стільці, коли здоровий чоловік загрожував крихкій жінці перед очима: «Я хочу сказати, що поступливість, як фізична, так і моральна, не варто стояти, і не приходять до допомоги тих, хто потребує тебе».

Прибуваючи в його колясці до бісквіта, Ларрі постаралися заспокоїти його вниз, але коли слова не мали ефекту, недійсний захоплений сумочку і збити його на підлогу.

Ларрі Скопнік був дуже ембаррасований, коли він назвав героя і сказав, що прояв людства дуже схильний до виклику героїзму: Я вірю, що допомогти вашому сусіду не потрібно бути героя і мати деякі надпотужності. Шукаю мене – Я стикався з кріслом і навіть якщо кіптява може допомогти комусь, то подумайте про те, що ви здатні?

У кілька днів пан Скопнік став справжнім інтернет-відчуттям. Товсті люди написав йому на Facebook, що вони горді, що такі люди живуть на планеті і завжди готові приїхати на допомогу.

"Я дуже вдячний йому, - сказав вінець. Він не сором'язливий, щоб допомогти мені, хоча він не міг йти. Він мій герой.

3. Хасан Ассарі ( )

У день святкування Ханука, мусульманський підліток Хасан Ассарі прибув на поїзді в Бруклін. Як він вийшов з автомобіля, Хасан побачила гангу, що оточує юну єврейську пару. Зійшовши за безпеку дівчини, він проштовхував одну з плечів і запросив його, щоб вижити всю свою небезпеку на нього. На землю і почали пекти натовпи. У цей час євреї змогли втекти і викликати поліцію.

Хасан втекти зі змовою, зламаним нісом і синусами по всьому тілу, незважаючи на це, він відмовив медичній увазі, зануривши, що він не має медичного страхування.

4. Джульєн ( )

7 квітня 2010 Джульєн Дурет проходив подругу в Південну вулицю, коли він побачив щось падіння в воду.

«Найперше, здавалося мені, що хтось вирішив зробити приглушений жарт і гасити велику ляльку в воду, але коли я збігаюся ближче, я побачила мухую дівчину в річці», - розповідає Юлія.

Незважаючи на те, що він навряд чи міг плавати, Джульєн, без зцілення, скинув свій одяг на землі і стрибав в ісію воду. Заробляв собаку дівчині, який в цей час вже втратив свідомість і почав йти під водою, Джульєн підняв її голову над водою і зберігав плавати до прибуття рятувальників. Коли savior повернулася до батька дівчини, вона відкрила очі.

Юлієн переконався, що все було для того, щоб з дитиною, розповів його вдячний батько: «Я радий допомогти» і продовжив свою ходь, ніби нічого не сталося.

Через кілька днів, коли герой хмелю, який завоював серця людей Нью-Йорка, був бажав у всьому місті. Джульєн був скорочений. "Ні, я нічого не зробив, як це раніше." Я був захоплений людьми, які подивилися на те, що сталося і нічого не зробив. Я не впевнений, що я можу врятувати її, але я повинен принаймні спробувати.

5. Умань Mark Patterson (не фото знайдено)

Марк Паттерсон пішов з родиною.

«Я влаштував намет, моя дочка побігла мені кричу. Вона була гістеричною і всі я розуміла з її слів, що хтось на березі атакував пугар, говорить Марк.

Він кинув полонину на річку, де він побачив хлопчика, розкочуючи вздовж берега, намагаючись приховати голову, затискаючи в рот пума. Марк почав бити тварину ногами, але після п'яти ударів він зрозумів, що він не міг впоратися з предатором і, натискаючи думу на землю з колінами, почав заплутати її.

Я не знаю, що я зробив. Хлопчик був кричущим, пугар був рояльним, дочка лікувала десь неподалік - він був страшним. «Я був просто стискаючи руки навколо шиї тварини важче і важче, і молитися, що вона відкриє її рот і відійде», - сказав Марк.

Почули молитви Марка і думи, зняли дитину, летять до лісу. Марк приймав хлопчика кровотечі в стаціонарі, де він лікував. Пізніше дитині довелося пройти ще 12 пластикових операцій на ліцеї і шиї.

6. Жнівень Норія Критан (не фото знову, але це і багато інших відео з цього повідомлення на YouTube)

Норія Критана, офісний працівник, розчісувався через звіти, коли він чув кришки, що надходять від будівлі по вулиці. Шукаючи вікно, він бачив товстий дим, що надходить з одного з вікон. Норія каже, що він не знає, коли він працював по вулиці, а потім піднімаючи вогонь втечу до квартири. Сходження всередині за допомогою відкритого вікна, даредевіл бачив чоловіка, який сидить на стільці, чітко в стані удару. Після того, як витягнути його, Норія вирішила перевірити решту кімнат в полум'ях квартири. У одному з номерів він знайшов 4-річний хлопчик. Хоре загорнув дитину в чудесно виживання завіси і очолював для виходу.

Єдина жертва в вогонь була горою, яка підпала своїми руками.

Історія неймовірної порятунку батька і сина була широко вкрита в пресі і Хореї стала справжнім американський герой протягом декількох місяців. Коли він розповів про свою історію на Good Morning America, він запропонував своїй подругі, хто щасливо погодився бути дружиною.

7. Віслі Аурей ( )

У 2007 році в школі взяли участь 50-річний конструктор Wesley Autrey. Кілька хвилин до прибуття поїзда, один з пасажирів, Камерон Холлопетер, втрати свідомості і знизився з платформи. Мислі розуміли, що він не зможе зупинити підхід підкреслення і, замовивши дочку не йти в будь-яку сторону, стрибаючи на доріжки. Він кладав з Камероном і притискав голову на землю. Через хвилину, розмішуючи їх. У зв’язку з цим, голос Wesley надійшло від перевезення: «Для своїх дівчат, що їх да є океї. й

Через кілька хвилин рейки були знезалізовані, а чоловіки витяглися з вагона. Весслі відмовилася від медичної уваги, скаржавшись, що він загорнув свою шапку, порадував хлопця краще їсти і, взявши своїх дочок, торкнувшись щастям, очолював вихід підніжжя.

Коли порятунок від удару, він сказав, що він сказав, що коли поїзд пройшов над головою і спробував піднятися, але людина, що лежачи поруч з ним, пінивши його до землі, щоб він просто не міг рухатися.

Для журналістів, які спробували інтерв’ю Wesley, він консультував, щоб не порушувати слон: «Я просто врятував хлопця, який, ймовірно, чекав батьків додому». Я сподіваюся, що якщо Бог заподіяти це, щоб стати для своїх дітей, то буде хтось, хто не боїться допомогти їм.

8. У Reverend Bennie Newton (зображений Fidel Lopez)

Рев. Бенні Ньютон переглядав живий телевізійний звіт по риці на вулицях Лос-Анжелеса, де він дізнався, що банда рацистів атакувала беззахисних пасерів, лише кілька блоків з його прибуття. Зі з Біблії, Бенні пішли попередити втрачені душі: «Дуже створив нас у своєму образі і подобі, щоб поцікавити свого сусіда так само, як і послухати Бога».

У той час, коли Reverend прибув на сцену, ганга тугів вже розтріскувала на водієві вантажівки Reginald Denny (знімається зліва). Будівельний працівник Fidel Lopez був обраний як наступна жертва. Чоловік був витягнутий з свого старого автомобіля, робота, збитий, смугастий і пофарбований з бані з чорного. Кульмінація рацистського акта полягала в зрізі вуха. У цей момент прокинувшись руки, прокинувшись до садівників, блокуючи свій шлях до жертви. Він знову викинув і знову на ноги і стояв на шляху рикістів. «Для того, щоб вбити його, вам спочатку доведеться вбити мене», - на вершині його горла, натискаючи Біблію до грудей.

Не хочу, щоб взяти участь у божевільному старому чоловікові, пов'язки залишили Fidel alive. До того, як прибув амбулатор, Бенні залишився з кровоточивою фіделькою і променували для його відновлення і для душі його торменторів.

9. Мартин Ширник ( )

Мартін Сутник був низьким рівнем управління на З’їзді США. 13 січня 1982 р. Мартін був на своєму шляху додому від роботи, коли він свідком аварії на літаках Флорида. У літаку, що пробивається льодом, під кутом 90 градусів надходить річка Потомак. Тільки 6 з 74 пасажирів пережили аварійну катастрофу. Занурюється на поверхню, притискається до льодових льох і хвіст повітряних суден, що випливають з води. Після 19 хвилин (16:20), вертоліт прибув на сцену ДТП, який не був обладнаний пристроєм для підйому на дошці відпрацьованих людей і всіх, які рятувальники могли б зробити, щоб кинути мотузку. Тільки чудотворно на рятувальників вдалося підняти на дошку 4 осіб, коли повністю вичерпне Patricia Tirado (Priscilla Tirado) почали мити. Мартін, який перевантажив рятувальну операцію, викинув куртку і кинувся на допомогу. Він допомогла до берега Патриця, де медична команда чекала їх. У цей час рятувальники підібрали іншу жінку з води - Келлі Дункан (Kelly Duncan), яка пройшла вперед Арланд Вільямс (Arland Williams). По-друге, хвіст літака і Арланда, тримаючи на ньому, пішли під водою.
Через місяць Рональд Реаг запросив диредевіл взяти участь у президентській телевізійній адрес нації, де він дав почесне місце біля першої леді.

10. Хаго Альфредо Tale-Yax 522978

18 квітня 2010 р. Хуго Альфредо Tale-Yax, іммігрантів з Гватемала і просто звичайний бездомний чоловік, стояв на вулиці для жінки, яка була атакована хребтом з ножем. Щоб захистити жінку, яка не хочу брати участь у своєму доброму, гуго кинулася до хребта і отримала ножову рану в шлунку. роббер і його жертва лякалися в різних напрямках, залишаючи героя відірвати на вулиці. Вдова людина загинула довго і болісно, але ніхто не прийшов на допомогу.

Ця трагедія була захоплена на камері спостереження. Відео захоплює момент Хуго падає на тротуар після того, як знімається в шлунку. Здавалося б, але що відбувається поруч може шокувати нормальну людину: пасерами, які пропускають чоловіка, що лежить на тротуарі, тільки один «люд» припинив, який вирішив зняти мертву людину на мобільний телефон, інші просто поверніть очі і прогуляйтеся по пулу крові.

Шукаю це відео, я можу сказати, що найстрашніша річ тут не навіть вбивця: люди з часу безсмертного загиблого свого роду, але байдужість пасерів-бі, які намагаються не помітити людину, що лежить в басейні крові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи варто жити, щоб врятувати чоловіка?