1063
Ретиред конуса
Так як сноуборд ми зараз не в тому, що в нестійкому режимі, але явище для кінця березня вже досить поширене, я вийшов сьогодні вранці, щоб зігріти трохи від гніту і інших шляхів до буріння. Тому що гасіння через верхню частину взуття весело для аматора. Я хвилюю свою лопатку повільно, я думаю, що це приємно. Вдово, старий геррілла приходить до мене на двох. І починав розмову зі мною про те, що він, як істинний патріот околиця і організатор виклику, найняв останній тиждень трактора, який очищається для нас, голодний, прохід по вулиці наших забутих комунальних богів. І тепер йому необхідно кинути п'ятдесят гривень з двору за його жорстку роботу і витрати на обладнання. Я стояти і дивитися на це диво природи. І він жести з латинською темперою і описує його роботи як пригода Одиссеуса.
Я намагаюся правильно передати своєму діду, що ця вулиця була ручна очищена на сегменті сто та п'ятдесят метрів нашого сусіда. Керівництво А що, особисто, я очищав тунель близько тридцяти п'яти метрів. Тому що ви повинні їздити. Ця блакитна істота продовжує претензіювати, щоб особисто отримував трактор. І він додає, що деякі люди також підірвали сніг.
Я розумію, що дебат безглуздий в його сутності, я можу перевернутися і стомувати в будинку. Мій друг запитав мене про те, що розмова була про. (Тон розмови був трохи підвищений, і тембр діда, що з рогу є своєрідним м'яким, і він ріже до кісток.) Опишіть. Я повністю дивлюся. З'ясуйте, що цей старий гриб вже ходив у моїй відсутності. І з того, як дівчина не розуміла подій (наскільки не було під час лижі), вона спокійно видала необхідну кількість. Ну, дійсно. Половина двору. До хорошої причини. І Дідусь не лежить.
Жити, дізнатися. Сахаммер за віком і статтю. Або просто держава, як це. Табло: «Щоб хтось інший, бо він чи хтось інший, обов’язково збити тебе»