Бахая Сади. Прогулянка по Haifa (48 фото)

Один блогер описав свою подорож в Бахай Сади. Дуже цікавий і інформативний.

413168

р.

Складання з середнього рівня садів, де розташована могила, ми, до нашого захоплення побачили мікроавтобуси, що курсують від середнього рівня до верхнього. Дуже зручно і недорого. Так, я майже заготівля - для тих, хто йде в сади Баха без екскурсії, варто пам'ятати, що гроб відкритий для відвідування тільки до 12:00, і з ним найкращий розділ середнього рівня закритий, тому тільки невеликий і не найкращий сегмент залишається доступний - зберігайте це на увазі і не пізнайте. І пам'ятайте - вводити безпосередньо в горб - скромний вигляд - закриті плечі, спідниця не міні. Немає спеціальних строгиків - колін, ліктів і шапок неважливо - але я повторю - закриті плечі і не міні (про чоловічі шорти я не знаю). Я мав загорнути плечі з курткою дочки. Ну і я сказав, і тепер давайте рухатися далі. Коли ми приїхали, ми вперше пішли бачити навколишню площу (і їсти одночасно). Навколо над входом в сади є зляганням для двох речей. По-перше, він був з ним, що Кайзер Німеччини і дружини, Вільгельм ІІ, почав свою подорож до Святої землі. Це маркується меморіальним стелом.

На додаток, 23 вересня 1918 р., під час Першої світової війни, англійський генерал Алленбі, після якого іменуються багато місць і вулиць Ізраїлю, захопили турецьку батарею, останній міцний запас Османської імперії на цій землі, тим самим закінчив 403-річний період турецького правила. Звісно, це гармата, прокидається в середині 19 століття, навряд чи тут вигорається - але виглядає красиво.

Кращі перегляди

р.

1 999 р.

На екскурсію по 13.00 ми все одно пізнили хвилину, тому прогуляли до 14.00 (або до 13.45 – потрібно приїхати трохи раніше) і злетіти. Як і всюди ще, ми дали міні-лекція - не курити, не ripping, не жувальної гумки, відвертаючи або знімаючи звук в мобільних телефонів, не кричущий і так далі - це говорить на кожному в'їзді. Прогулянка по Львову, проживає щодня з регулярністю 30-60 хвилин - в залежності від дня. Більшість екскурсій в івриті, деякі англійською та російською мовами. У вівторок і суботу ви можете дізнатися про те, що на сайті садів Бахая - подивіться Google.

123456наступнийОстанній

,00 Р

р.

Ця верхня частина садів не була завершена до 2001 року, коли тільки самі Баха збирають гроші, не знімаючи нічого з інших. Кожна зарплата Бахаї – це небагато – у багатьох церквах прийнято біблійне тите 10%, яке становить понад 112 за рік.

доб.10

3610Р. 4200Р.

994104 Переглядів

Хто бачив відео, що я сказав. І я сказав, що є близько 800 людей в садах, Бага з усього світу, які приходять тут на рік або два. Не існує офіційної спільноти Бахая в Ізраїлі - відповідно до договору, що Баха підписано з Бен-Гуріоном, першим прем'єр-міністром Ізраїлю, вони не проводять місіонерські заходи в Ізраїлі - у нас немає місіонерської діяльності на всіх за законом - хоча закон не поважає в реальності і ніхто не засудився за його порушування - але це робить. Бахаї не існує і не офіційно є громадою тут, хоча, безумовно, хтось приєднується до такої мирної і привабливої релігії.

3610Р. 4200Р.

Наш екскурсовод.

Наприкінці подорожі ми знову знайшли себе на рівні середнього рівня, де знаходиться могила. Якщо ви поїхали на екскурсію рано, дуже зручно почати з вище, але не встигли закривати муки з навколишніми, адже якщо у вас немає часу йти вгору по 10.00-10.30 - краще робити коло, але все вчасно. Ми вийшли трохи втомилися, але задоволені. До речі, як ви пам'ятаєте з відео — моя дружина підрахувала кроки — у них було 607. Після цього ми спійшли таксі і поїхали до Стельє Маріса - подивитися на Кармелітському монастирі і проїдемо кабельний автомобіль - але про це - в наступній серії - не перемикач - ви на правому каналі.

Джерело: grimnir74.livejournal.com