810
Проблема недостатнього дослідження здоров'я в деяких країнах
На чолі з майбутнім Всесвітнього Звіту про здоров’я, який викликає на дослідження здоров’я Мартін МакКі з Лондонської школи гігієни та Тропічної медицини у Великобританії, а його команда обіцяє представити свою думку про важливість створення стратегій дослідження охорони здоров’я, які можуть гарантувати функціональну та процвітаючу систему охорони здоров’я. Підкреслюють, що головним акцентом діяльності лікарських досліджень було на країнах, які вже мають стратегію функціонування, а не ті, які не мають стратегії, а не мають фінансової допомоги для розвитку.
Експерти оцінювали можливість дослідження здоров’я в різних країнах світу з 1996 по 2010 рік. Вимірювання кількості медичних дослідницьких проектів, опублікованих в наукових установах кожної країни. Визначено, що при використанні абсолютних чисел наукових праць найнижча кількість публікацій переважно на невеликих островах і деяких політично ізольованих країнах.
У той же час, коли експерти проаналізували кількість опублікованих паперів за громадянство країни, вони виявили, що колишнього Радянського Союзу та Африки були серед країн з найнижчою кількістю медичних досліджень. І з цих основних напрямків світу нещодавно відчували політичні конфлікти та зменшили тривалість життя.
Підкреслюючи, що країни, які надають фінансову підтримку, повинні підготувати довгострокову стратегію допомоги і зрозуміти, що найкращий підхід полягає у підтримці медичних досліджень в місцях, де є реальний недолік. Експерти кажуть:
«Знайди поточний глобальний фінансовий криз, є нездатним аргументом, що всі провідні філантропи повинні бути – ми повинні досліджувати область стратегічних інвестицій в вищу освіту в країнах, які ми досі нехтували. й
Фактори, що впливають на нездоровий сон та інші корисні поради
Вчені зарекомендували, що людське бажання досягти поставлених цілей