Американське населення продовжує страждати від зростання ставок ожиріння

Звіт про те, що за 18 років буде обвинуватися ще 30 мільйонів американців. У зв'язку з тим, що в Американському журналі «Профілактика лікарських засобів» на суму 549,5 млрд грн. «Якщо ми змогли зберегти наші ціни на ожиріння навіть на сьогоднішніх рівнях, країна заощадить $550 млрд», - розповідає Єрік Finkelstein, провідний автор медичної звітності.

За даними Центрів контролю та профілактики захворювань, сьогодні є близько 35% американських дорослих.

Дизайн моделі зростання ожиріння був опублікований в Вага конференції Nation, яка фокусується на запобіганні цьому зростаючому проблемі здоров'я. Також у Сполучених Штатах починається показ документального фільму HBO, з четвертими епізодами та однойменним титулом.

Finkelstein і його колеги оцінять, що 11% населення буде дуже застарілим 2030 року. Більша ожиріння визначається як надлишок індексу маси тіла більш ніж 40 кг або надмірною вагою близько 100 фунтів. «Для того, щоб майбутні витрати на здоров’я можуть продовжувати зростати навіть як поширення стабілізаторів ожиріння», - пише автор.

«Таким людям є набагато більший ризик ранньої смертності, цукрового діабету та хвороби серця», - сказав Finkelstein. «Особливості цих захворювань дуже дорогі, а витрати постійно виникають, в тому числі, наприклад, 50 років тому дуже важко зважати так багато». Але сучасне багатство призвело до великої кількості дешевих і доступних калорій. й

«Ми можемо бути невірними в нашому прогнозі», - додав він. «Всі наші прогнози – це лише припущення. Але це наша найкраща здогадка. Результати прогнозів можуть бути уражені глобальними змінами, наприклад, якщо виділяються нові лікарські засоби або методи лікування, або якщо уряд робить суттєві зміни у сфері охорони здоров'я та походу. Якщо ми були насправді неправильними, і рівень ожиріння були нижчими, я був цілком радий. й