Я не хочу відчувати Faroese.

Я ніколи не перестала бути вражені нашими улюбленими. Я маю на увазі, homo sapiens. Добре, є деякі сумніви про сапірен. Але це відрізняється. Багато публікацій, присвячених відновленню небезпечних видів. Догляд, людство повинно стати нашим кредо в боротьбі з диким життям, флорою і фауною, і благ блаха бла.
Може бути, ми не повинні, huh? Про людство Це трохи страшно. Людство це те, що люди роблять, прямо? Різноманітність представників даного виду. Добре, деякі можуть осмислити здоров'я фертів, хамстерів та інших домашніх тварин. Інші життєздатні кровоплинності биків. І третій – заборона займатися масовим вбивством. Геноцид. Немає іншого способу назвати ці дії.
Дельфіни не тільки морські ссавці. Не тільки тварини. Це майже людина. Майже тому, що вони краще, ніж люди.
А в Фаре, наприклад, є ще прекрасна традиція. Фестиваль полювання Дельфін. А традиція, яка давно втратила свій оригінальний – комерційний – зміст. Каледонські дельфіни (Grinds) довіряють людей і спокійно пускають їх біля них. Використовуються і загинули масу. Це просто карнаж. Бульбатарні сну в кутку. Незважаючи на те, що метод майже однаковий - тварини загиблими, прилипаючими в них багато harpoons. І дельфіни кричить. Як діти.
Місцеві жителі говорять про те, що участь у цій риболовлі (!) змушує їх відчувати себе як істинна Фауезія.
Я не хочу відчувати себе як Faroese.
р.