Незвичайні діти в світі

Звичайно, кожен батько впевнений, що його дитина найкраща.
Після такого вибору ви можете змінити свою думку... Або спробувати побити рекорди.

Ліззі Кларк по праву визнана найгіршою дитиною в світі. Неможливо перерахувати все, що вона встигла зробити в дитинстві. Її найгірші «проступки» датуються 1995 роком:

Незвичайні діти в світі

"Ножем вона вирізала напис "Помий мене" на щойно купленому "Кадилаку своїх батьків";

– я зробила свічку з 5 100-доларових купюр (з маминої сумки);

- Провів 167 міжміських розмов з Білим домом, вимагаючи викликати дочку Білла Клінтона на телефон;

"Я взяв шланг і вилив кілька сотень літрів води в спальню моїх батьків.

- Підірвали унітаз, поставивши під нього купу петард;

- Я знищила улюблені мамині орхідеї за допомогою більш легкого газу;

"Я відрізав собаці хвіст ножицями;

"Вона зліпила двох котів;

"Вона поклала в кишеню плюшевого ведмедика журналісту, який прийшов до неї в гості і кричав, що хоче його у неї вкрасти.

Батьки зізналися, що не можуть покарати свою дитину тільки тому, що вона ще маленька (8 років). Напевно, вони не думали, що потім це буде майже неможливо зробити.

Лу Хао з Китаю – найтовстіша дитина у світі. Коли хлопчик з'явився на світ, його вага була нормальною (2,6 кг). Але вже через кілька місяців він почав швидко товстіти. Коли Лу було 3 роки, його вага становила 60 кг. Цікаво, що хлопчик не перестає кричати і плакати, поки йому не дадуть їжу. Батьки маленького товстуна шоковані: вони відвезли його до лікарів, які так і не змогли пояснити непомірний апетит і зайву вагу Хао.

Незвичайні діти в світі

Джуліано Строе з Румунії вже у 8 років є найсильнішою дитиною на планеті. У 2009 році він потрапив до Книги рекордів Гіннеса, виконуючи віджимання на одній руці з ногами в повітрі. Батька звинувачують у надмірному завантаженні хлопчика, але він стверджує, що зовсім не тисне на нього. За словами батька, Джуліано вчиться стільки, скільки може. Як і всі діти, він обожнює мультфільми, ігри та все інше.

Незвичайні діти в світі

Наймолодша дитина в світі з'явилася на світ 19 вересня 2004 року на 26 тижні вагітності. При зрості 24 сантиметри дівчина Румайса Рахман важила всього 243 грами (менше, ніж напій в алюмінієвій банці). Такі ранні пологи пов'язані з різким погіршенням здоров'я матері Румайса. У неї почався тиск, тому довелося народжувати, щоб врятувати хоча б дитину. Дівчинка народилася не одна, а з сестрою. Сестра Хіба важила в 2 рази більше - 570 грамів.

Незвичайні діти в світі

Каран Сінгх є найвищою дитиною у світі за свої 2 роки. Його зріст становить 130 см, а важить «малюк» 42 кілограми. Мама Карана також найвища, але тільки в Азії. Її висота становить 2 метри 20 см. Ця щаслива сім'я живе в Індії.

Незвичайні діти в світі

Джерлі Лінгдох живе в Індії вже 27 років і має розвиток 2-річної дитини, важить 11 кг і має зріст 84 см, що робить його найстаршою дитиною у світі. Єдиним критерієм, за яким можна визначити вік Джейлі - це зуби. Лікарі, яким його показали батьки, не можуть вилікувати дитину від цієї хвороби. Вони вірять. Що він хворий на рідкісне захворювання під назвою «пан-гіпо пітуїтаризм». Вона просто не дає людині подорослішати.

Незвичайні діти в світі

Найрозумнішим малюком Оскар Ріглі був у віці 2 років (на момент написання статті йому вже виповнилося 5 років). Його IQ (коефіцієнт інтелекту) становив 160, як і у Альберта Ейнштейна. Він прекрасно ерудований, знає в сотні разів більше своїх однолітків і вже прийнятий в ряди найрозумніших людей планети (Oxford Mensa Club).

Незвичайні діти в світі