Діти на 6 місяців розуміють слова

«Діти в цьому віці не говорять слово, не знаю, як точка і не ходити», - розповідає дослідник Еріка Бержесон, з Університету Пенсільванія. «Чи дійсно, внутрішньо, вони намагаються відповідати тим словам, які йдуть до них. й
Перший тест, який проводився з дітьми цього віку, показав, що діти визначають значення слів «мама» і «додати». "Наше дослідження відрізняється від попереднього, в якому потрібно визначити більш загальні слова, слова, які потрапляють в категорії, як яблуко або рот, які приходять в різні форми і розміри", - говорить дослідник Данила Сінглі Університету Пенсільванія.

По-перше, дослідники вважали, що діти віком від 6 до 9 місяців здатні зрозуміти тільки елементи мови і реагувати тільки на індивідуальні звуки, але не розуміти значення слова в цілому. Більшість психологів вважають, що діти починають розуміти слова з першого дня народження.

Як правило, діти не вимовляти слова або жест перед 10 або 11 місяців. Щоб перевірити свою теорію, дослідники витримали 33 немовлят віком від 6 до 9 місяців в лабораторії, і у порівнянні з ними до 10 до 20 місяців, на двох тестах.

Перед малюком монітор був розміщений на руках матері, які показали чотири парні зображення з того ж елементу їжі і тієї ж частини тіла, такі як яблуко і руки. Діти були представлені з восьми різних продуктів харчування та частин тіла. Очі дорослого були закриті, щоб виключити «хорт». Моя мама використовувала для того, щоб сказати речі, «Чи яблуня?» В іншій частині дослідження на екрані зображено окремий об'єкт, який знаходиться перед дітьми, і на екрані показано складне зображення, що містить об'єкт. Наприклад, на столі з'явилася банан, і була вся ваза фруктів. Дитина попросила знайти об'єкт.

Обидва тести показали, що 6- до 9-місячних фіксують їх ще на малюнку або об'єкті в кадрі, який був названий, що дитина розуміла слово, пов'язане з об'єктом.

Я думаю, що це дослідження дає велике повідомлення батькам: Ви можете поговорити з вашими дітьми, і вони зрозуміти щось, Swingley - сказав він. «Чи не відповіли, але вони розуміють деякі з них. І більше вони знають, що вони можуть спиратися на свої знання. й