Про наших лікарнях.

З одного боку, лікарня - це щось лякає для нас, з іншого боку, це джерело деяких знайомих або навіть приємних образів. Що ми боїмося, і що ми раді бачити в медичних закладах?

Бабця. Іноземці знають це слово. Тільки вони кажуть, що він з акцентом на «погані». У казках, в лікарнях вони зла і є багато з них. Вони приходять перед кожним і на початку прийому вже утворюють чергу. Ми страхуємо їх.

7333986

Відро. Тексти пісень, а це означає: Це слово прийшов до нас лише десятки років тому, але вже міцно смоктати навіть серед бабуся. Особини воліють одноразову пару використовувати кілька разів - до зношування. Це свого роду незручності, коли ви попросите носити взуття, як в салоні краси. Після того, як він був чистим госпітальним аксесуаром.

Ін'єкції. Незважаючи на те, що в дитинстві всі наші вуха були нечіткими з піснею «Я не боїться ін'єкцій, якщо це необхідно, я буду цегляну», ми все одно віддаємо перевагу, зрідка, гіркий, але таблетки.

Медсестра. З якоїсь причини ми часто поїдемо більше медсестри. Вони можуть бути як добре, так і не так добре. Але шприци і медикаменти завжди просять самостійно. І не забувайте про свій власний лист.

Якщо ви отримуєте реальну сестру, то думки про ін'єкцію можуть виявитися на фоні.

Цінов не здаються скарги.

Медичне обладнання. Старе радянське медичне обладнання може нагадувати інструменти катування або електрики. Я не думаю, що хтось хоче бути підключеним до нього, як це.

На щастя, тепер медичне обладнання почало нагадувати новітні гаджети та ІТ обладнання. Тут, наприклад, новий апарат штучної вентиляції світлопродукції Урального приладового заводу (частина КРЕТ).

З радянських часів ми думаємо, що все гарне і надійне тільки іноземне. Але це не так довго. Медичне обладнання тепер збирається воїном, який завжди був міцним. Ви можете побачити для себе, що Aventa керується з сенсорного екрану, що нагадує IPad і має Wi-Fi.

980 млн. руб. Нещодавно інвестували у ВПД завод (http://rostec.ru/news/2676). Яким засобом є холодильник. І ми не будемо так рубати. Це буде приємно, наприклад, ультразвукова діагностика пристрою "Unison-2-03", яка навіть дозволяє зберегти зображення на звичайних носіях ПК і перенести їх в мережу, показаний футбол. Я думаю, що не є пріоритетом у KRET.

990 р.

Медична карта та політика. Без шматка паперу, ви знаєте, що це помилка. Бог забороне вас забути медичну політику або вашу картку не знайдеться в списках пилу, які запам'ятовують всі пороги вашого великого розміру. Але якщо ви все ще знайдете картку, чекаючи на прийом, ви можете перекопувати смішні речі про свій перший рік життя.

р.

Вітаміни. Я не знаю про інших, але коли я був малюком, я використовую для асоціації з цукровими вітамінами. Це єдина причина, яку я хочу сидіти на лікарі. Коли я закінчив мій прийом, лікар дав мені пару жовтого гороху. Я не знаю, чому це не зроблено з дорослими. Це буде веселіше!