Цікаво про Міс Всесвіт

Погляди чоловіків по всьому світу ці дні розводять до Москви: в російській столиці зібрали учасників конкурсу «Міс Всесвіт» – 86 найкрасивіших дівчат планети. Вчора, 9 листопада в Росії вперше відбувся фінал конкурсу. Він вже відомий, що назва «Міс Всесвіт» 2013 року була надана Гавриї Ізлеру з Венесуели. І підготовляється матеріал про фінал конкурсу, ми пропонуємо вам вибір цікавих і пікантних деталей.

Міс Всесвіт 2012 - Олівія Кульпо з США

Минулого року за перший раз в 15 років представник США виграв конкурс.

Росія представила Ельміра Абдразакова, лауреат конкурсу краси Міс Росія 2013. Про 19-річний Елміра, який, на жаль, не зробив його до фіналу, можна сказати, що ця дівчина з Сибірського міста Междуредченськ читає вірші, майстерно грає фортепіано, добре плаває.

У мене є час, коли я шукаю себе і думаю, що я гарна дівчина. Я дивлюся і думаю, «Ой мій Бог, це мене!» Найголовніше, що всередині. Ви можете змінити зовнішній вигляд – ви будете прекрасною красою, але всередині ви будете порожніми, говорить учасник Ельміра Абдразакова.

р.

Краса була предметом контроверсії протягом століть, і цього року Міс Всесвіт не виняток. Наприклад, найстаріший учасник змагань – 27-річний представник Канади Risa Santos. Вона буквально змогла кинути перемогу з рук конкурента, перехопивши супротивника через похибку в підрахунку голосів на національному конкурсі «Міс Канада».

Австралійка Olivia Wells любить Les Miserables Віктора Хуго так багато, що вона може процитувати кожну лінію з музики.

Красива від Косова, Миргета Шала, відмовилася брати участь у змаганнях, оскільки Росія не визнає політичної незалежності її країни.

Цього року вперше Азербайджан взяв участь у змаганнях, і був представлений 21-річною Аісель Манаповою.

Учасники конкурсу «Міс Всесвіт» зазвичай вибирають на національному конкурсі краси країн-учасниць. Однак це не завжди справа. У 2004 році конкурсант з Австралії Jennifer Hawkins був просто обраний агентством-моделями, а національний Австралійський конкурс не відбувся, оскільки він був розглянутий дуже застарілим.

Актор, продюсер, керівник телеканалу Bravo Andy Cohen, який був ведучим конкурсу останнього року «Міс Всесвіт», відмовився подорожувати в Росії через занепокоєння за його безпеку. Причиною цієї реакції стала право заборонити пропаганду гомосексуальності серед неповнолітніх.

Також стало відомо, що гість-ведуча фіналу конкурсу краси «Міс Всесвіт – 2013» відкрито гей Томас Робертс (повний право) у протесті проти непереносимості представникам ЛГБТ-спільноти запрошують до шоу як привид свого партнера. Ми повинні бути видимими, ми повинні йти і, як Harvey Milk сказав, ми повинні дати їм сподіватися. Я збираюся довести, що є надія, американський телеведучий пояснив своє рішення.

р.

Трохи про історію змагань, яка триває понад 60 років. Після того, як перемогти конкурс Міс Америка, Йоланда Бебесе відмовилася позувати в купальниках від основного спонсора. Тоді в 1952 році виробник купальників заснував альтернативний американський конкурс «Міс США» та міжнародний конкурс «Міс Всесвіт».

Відбулася перша трансляція на телебаченні в 1955 році. До 1971 року в США відбувся конкурс, але з 1972 року проводиться щорічно в новій країні.

У 1996 р. права на проведення конкурсу були придбані Дональдом Трампом (згідно з минулим роком конкурс поцілунків Олива Кульпо).

Росія як окрема країна бере участь у конкурсі з 1994 року. У 2002 році переможець конкурсу «Міс Росія» Оксани Федорова (фотозйомки). Проте вона втратила титул після невиконання всіх обов’язків, пов’язаних з ним.

33613434

У 2005 році Наталія Глібова, Міс Канада, народився в Росії, виграв Туапсе.

Географія країн-учасниць продовжує розширюватися. За останні роки Китай, Албанія, В'єтнам, Грузія та інші країни приєдналися до неї. У Міс Всесвіті ви можете взяти участь кілька разів: в цьому році як 5 конкурсантів з Австрії, Казахстану, Словенії, Турки та Кайкосу та Мианмару змагатимуться за звання другий раз.