Привітання, джентльмен, про розширення варіанту "Зима 2013". Я бачив всю погану погоду. Я пам'ятаю дуже холодний і сніговий 2009-2010. Прохолодний і заморожений. Тоді кількість серйозних снігопадів в мережах вішали серію фото під прізвисько «Сніжний кокет». Вони були No 1,2,3. А потім, все це, зима пішли. Всі права, пара сніжинок впав на дрібні речі. Хоча це було холодно, бути здоровим.
Я пам'ятаю багато старших і creepier взимку 1986-1987. Це був щось. До 7-8 січня було звичайне зима для наших регіонів - десь навколо нуль на Келсіус з усіма виготовленими шипами і хавками. А потім вдарив мене так важко. Майже до мінусів сорок. За тиждень сибірська ковбаса, потім до мінус двадцять про випуск і на цьому рівні місяця і навпіл, на мій погляд, відбувся. Ну, сноуборд, звичайно, був присутній, де без нього. Весна не поспішала приїхати. Я пам'ятаю, що Динамо потім відігравав півфінал з Портом 5 квітня. Так перфоратор був нереальним - Я був заплутаний на стадіоні. У банку було добре для людей, які сардини були. Плеч до плеча. Сприяє ас. Він врятував мене. На силі було 5 градусів тепла. На Старій Дарницьці потім після того, як матч приніс складний - так там сніговоди ще не встигли розтопити. Сніжку в середині.
Але я не пам'ятаю такого снігу. Це просто сноуборд. Можливо, щось натерло на нашу вершину «за концепціями» з небесним офісом? Зрозуміло, що Лютий може бути як багато днів, так як ви хочете – принаймні 28, принаймні 50 або більше. Але якось я хочу Березня, щоб почати.