Компанії, як Google і Facebook, які ми отримали в новій епоху роботи. Ми організували весь процес до найменшої деталі, що розраховують кожну деталь до довжини кафетерії. Найкращі дизайнери створюють креативні ідеї. Чи працює це?
Ознайомитися з числами, запропонованими Джоном Сульліваном, професором управління в Сан-Франциско Державному Університеті. Google є третім найбільшим виробником капіталізації ринку. Yahoo знаходиться в 238-му місці.
«At Apple, співробітники роблять $2.2 млн на рік», - сказав Сулліван. «Ат Yahoo, це $350,000. Ці інновації підвищать інновації. Це не думка.
Так чому ви не можете створювати нові ідеї, сидячи з ноутбуком на кухні так само, як ви будете в офісі? По-перше, важливо розпізнати різницю між креативністю та інноваційною діяльністю.
«Ви можете приїхати з великою ідеєю, сидячи на марихуани або ходити на пляжі вночі», - сказав Сулліван. Це творчість. «Коли творчість використовується правильно, вона стає інноваційною», - зазначив Майк Фокс, співавтор книги «Розгортання природи творчості» та викладача Міжнародного центру дослідження креативності в Буффалоському державному університеті.
«Інновація – результат творчого пошуку», - сказав Фокс. Інновації на ринку – це про гроші та інвестиції.
Креативні ідеї змінюють кожен день, як щось нове створене щодня, в залежності від індивідуальних потреб, Фокс сказав.
«Якщо ви не завадите, хто думає, що ви можете бути більш продуктивними, ви краще сидіти вдома», - сказав Фокс. «Що ж, якщо ви подивитеся на результати багатьох досліджень, ми пропонуємо, що творчі ідеї та інновації народжуються з колаборації невеликої кількості людей. й
Якщо я надсила листа про допомогу, або з певним питанням, пов'язаним з конкретною ідеєю, як я знаю, хто прочитав це? Якщо я відправив 50 листів в день, люди можуть просто не розуміти мене. Але якщо я прогуляюся залом і скажеш, «Що робити?» Багато людей, ймовірно, хочуть допомогти мені. Після розмови трохи, можна знайти цікаве рішення. ?
У штаб-квартирі Google, експерти кажуть, що такі розмови є більш поширеними, оскільки навколишнє середовище неймовірно суперечить такому спілкуванню. Приймати їдальню. Довжина ліній вимірюється і розраховується так, що люди будуть чекати кілька хвилин, протягом якого часу вони зможуть спілкуватися. Після того, як ви отримаєте ваш продукт, ви, ймовірно, в буквальному сенсі, щоб хтось, як ви голова до вашого сидіння.
«Це Google win», - сказав Сулліван. «Це інженерні розрахунки. Вони розробили все, щоб люди були близькими, щоб ви могли познайомитися з кимось новим. Таким чином, ви не будете сидіти з інженерами, які ви прийшли, ви зможете сидіти і поговорити з тим, хто ви зіткнулися.
Саме так відбувається спілкування, взаємодія та співпраця, а це означає нові рішення та взаємне навчання, Сульліван.
Facebook оплачував своїх співробітників більше ніж $7,000, щоб жити в одному милі офісу (до того ж місто орієнтується на себе і підняті оренди), Сульліван сказав.
«Так, коли ви 21, ви приїжджаєте на велосипед або скейтборд, щоб працювати, де є безкоштовна їжа. Ви приїжджаєте на рано, ви залишаєтеся пізно, ви приїжджаєте до роботи у вихідні дні без причин... «Це все реальна статистика. й
«Для того, щоб вони втратили свою свободу, але насправді, ми зберігаємо їх стабільними та безпечними», - сказав Сулліван. «Одно, в п'ять років не буде працювати...» У цьому випадку я можу зробити розумний рух. й