Частим учасником телевізійних ігор анонімно розповів Село про те, чому не варто нехтувати оператором, скористайтеся підказкою «Допомога залу» і коли зупинитися.
Я використовував, щоб бути спортсменом. Коли я відставив, я опинився. Я вирішив весело і працювати в якості додаткового на телевізорі, а потім випадково потрапити в гру телевізора. Я малював. Сьогодні існує близько десятків різних ігор за гроші, хоча, відверто, «Хто хоче бути мільйонером», «Ваша гра», «Оцінити мелодію» або «Одина сто до одного» не сильно відрізняються один від одного.
Один з моїх друзів взяв участь у російському проекті «Lost». Таким чином, це також гра для грошей. Вона розповіла про голод і важку, особливо на першому проекті. Більшість всіх, вона під тиском постійної присутності камер. На пустельному острові не вдалося залишитися окремо або просто приховати. Завжди хтось пішов. З кожним деревом з'явилася лінза.
Телеплеєр
Телевізорні ігри діляться на дві категорії: ті, в яких беруть участь зірки (а потім проводять виграші на благодійність), а ті, в яких грають звичайні люди. Щоб отримати в гру, потрібно надіслати SMS на короткий номер або відповісти на одну з питань онлайн. Однак, коли шоу просто початок, учасники зазвичай беруть участь просто з додаткових в залі. Це відомі більшості акторів-статистів. Хміль, щоб помітити, вони роблять величезні зачіски, носити смішні капелюхи, або прикріпити штучні троянди до грудей. Хоча часто це не допомагає: вони просто відкладені так, щоб не зіпсувати фон. Вони вибирають досить візуально приємні персонажі, або тих, хто запам'ятовується кінокомпанією.
Перший приз
Моя перша телевізійна гра була в Болгарії. Місцевий еквівалент «Джопарди» - учасники обирають питання на певну суму, а потім відповідають їм. Єдина відмінність була в тому, що ви можете розповісти про номер. І мій голос є трубкою Єріго. А якщо я знав, я був кричущим, і це було дуже гучним. На записі третього номера директор просто запрошував: «Подивитися це вже!» Але потім я помітив. І в наступний раз гравець не покаже, я отримав виклик. Я проживав поруч, я міг швидко і я знаю гру добре. Я негайно попередив, «Не турбувати». Ви не можете виграти більше 240 лева. І це близько 5,5 тис. рублів, що теж добре за годину гри. Я пішов в студію як учасника, так і забрав гроші. Після показу я розповів про те, що я хотів продовжити. Я залишався як варіант на миті. Якщо вони розбили запланований учасник — не встигли потрапити туди або відмовилися в останній хвилині — я здаю, я легко зламався від роботи і прийшла. Я не був оплачений, але один раз на місяць (або частіше) Я гарантовано залишаю з виграшем.
Не була моя робота. Я затриманий, незважаючи на те, що я бачив, як десять інших учасників, подумайте про кожного питання, якби їх життя відбувалися за ставкою, вичавили відповіді. Я не отримую! Ви прийшли сюди, щоб весело провести час, щоб урізноманітнити свій повсякденний життя і, так, як бонус, щоб заробити трохи. Але чому ти сидить там?
Кінотеатр.
З технічних працівників є конфлікти. Перед першим пагоном, мій блузка прикріпився до мікрофона і не попередив мене не піднімати блузку. Я пішов в ванну, і це те, що впало. Так, прямо в туалеті. Оператор звуку засмачений довгий і гучний. І все інше на встановленому здавалося б доглядати, тому я не був занадто жертий. Ми повинні попередити.
Не варто сперечатися з операторами: вони реальні бастарти. Це не стереотип або фантастика: якщо ви не захочете їх, ви обов'язково покінчуєте в кадрі сифілітичного протеза. З найбільш тимчасовими колегами, проте не складно підтримувати хороші стосунки. З мінімальним зв'язком стає зрозуміло: кожен, щоб зробити макіяж артистів і помічників, люди високоосвічені і розумні. Або хоча б не приступати.
Після того, як між записом декількох програм я мав час ходити по студії. Найхолодніші знаходилися на дошці, де були викладені нальоти з усіма питаннями та відповідями. Звичайно, є десятки, якщо не сотні питань, не можна нічого запам'ятати, але якщо ви уважно дивитеся, ви можете зрозуміти логіку питань. Допомогло мені і дочку кілька разів, коли вона забрала.
Хто хоче стати мільйонером?
Я також відіграю «Хто хоче бути мільйонером». Ведучий запитав питання в кімнаті і відповідав. Тоді він підібрав шість людей і кладемо в студію. Вона відповіла першу і сіла на стілець. Це одна з перших програм, записаних, і я не знаю, хто був більш стурбований, хост або мене. Я був веселим: як завжди, я граю здогадку, і бідний хлопець був нервом, зцілення, питання і пропозиція, щоб прийняти час, щоб думати. Всі замочені. Я припинив на тисячі євро і зліва. Так само страшно питання. Так, у мене була одна невикористана клітка лівою: «Допомогти кімнаті». Я вирішив не використовувати його, тому що я бачив, хто сидів там!
Найкорисніший наконечник був «Святий друг». Просто тому, що це другий голова. Якщо ви попередили людину, що вони можуть викликати, це зазвичай класно, особливо коли у них є Інтернет під рукою. На жаль, у мене немає часу. Я назвав когось, хто знає всі відповіді. Я просто почав запитати, де Кот д'Івуар, і він переривав мене і сказав: "Воє узбережжя?" Тоді, звичайно, я вже розумів і легко пам'ятав, в якій частина Африки ця республіка розташована. Дві головки – це хороша річ, адже можливо, одна з них не пропускає французьку школу.
До речі, виявилося, що це дратує інтригу, що супроводжує кожне питання про повітря не стоїть в студії. Не існує постійного питання: «Ви впевнені?», «Чи зміните тебе?» Немає зайвої драми або порушення музики після кожного відгуку. Все це додано до редагування. Все в студії дуже швидко і просто: прийшли, сісти, питання - відповідь, питання - відповідь. Я, ні. Візьміть гроші, залиште. Проксимус
Комплекси
Аудиторія, до речі, складніше учасників. Необхідно пересуватися емоціями і підтримувати зовнішній інтерес. Не менше не спати. У грі все просто: сидячи з ведучим, ви не отримуєте нудно, час летить дуже швидко, ви просто весело і вгадуєте.
Хоча я часто бачив, що гравці погано: страшні, незрозумілі, незручні, гарячі. Моя дупа завжди болить, мій обличчя опікує. Здається, що професійна майстерня світла не так спекотна. Вимкніть це дуже гаряча! У невеликих студіях, де вони знімаються без глядачів, світло розміщується на сайті. Ви можете зачепити дріт або курити софіт, по інерції вловити його руками - і це все: серйозні ураження, швидка допомога, опіки для життя. До речі, студія світла також дуже гаряча. Софітес не просто гарячий - вони дійсно роблять. А якщо ви серйозно зробили, ви сидіваєте в бані. Ведуться роботи, а учасники можуть захопити.
Через світло, деякі ігри просять видалити точки, щоб уникнути льодовика. Ви відчуваєте себе як солод на сцені. Хтось принципово відмовляється. І з ними, як правило, довший глухий: запасні подвійні, плани та подорожі. Так ви зможете зібрати його успішно. Це ці втрати, які відроджують від перегріву.
Тепер я майже припинив грати, я зрозумів, що я був відсутній. І це не про гроші, це про деякі роботи мозку. Протягом декількох років поспіль знаходжу напередодні Нового Року в невеликих містах Росії і України, дивився святкові марафони на місцевих телеканалах міста. Вони регулярно перемішують інтерес до всіх конкурсів, таких як «завдяки студії, відповідь на питання і виграють справжній опитувальник Marcel Proust». Тож я сидів перед екраном 31 грудня, затримуючи себе з такими низькоградусними розвагами.