1391
Колесо життєвого балансу
У медицині такі випадки широко відомі, коли тіло людини болить не орган, який хворий. Наприклад, людина страждає від постійних головного болю, але насправді виходить, що проблема в вигнутому хребті.
Ваше життя – це комплексний комплекс, що поєднує організм. І це буває весь час.
Наприклад, ви не робите добре на роботі. Ви повністю і повністю берете участь у вирішенні цих проблем. Але люмен не видно і не видно.
Це тому, що джерело цих проблем може бути відсутнім відпочинку або відсутністю відносин, а не відсутністю роботи. Ви не встигли задовольнитися довго, ваш творчий творчий задум. Натхнення і хвилювання при нуль.
Або інший варіант. Ви активно займаєтесь вашим духовним та особистісним зростанням, відстежуйте своє здоров’я, але... Самооцінка, здається, зростає, але якість життя не є!
А потім ви вирішили, що вам потрібно зробити щось інше в собі або «пам'яті». І ви робите смертельну помилку! Після того, як причина застою настає від ваших покинутих територій життя.
Для того, щоб вирішити все це, ви можете зробити одне надзвичайно корисною вправою – «Дерево життя балансу».
Подаруйте вам 10 хвилин часу, і він перевищить ваші очікування.
Це дійсно неоцінний інструмент, з яким ви швидко і точно визначите:
Яку область життя потрібно орієнтуватися на те, щоб отримати найбільш з неї?
Що таке мета, щоб отримати речі, які рухаються в усіх інших сферах життя?
Які причини незадоволення життям?
Краса цієї техніки є її видимістю. Після цього ви будете розуміти все.
Алгоритм «Чели життєвого балансу»
й
1,1 км Намалюйте коло. Розділіть його на рівні 6-8-12.
2,2 км Уявіть, що це коло є відображенням вашого життя. Заповнити всі сектори з найбільш значущими ділянками. В тому числі в кожному секторі одна з найважливіших напрямків життя, наприклад: здоров'я, кар'єра, сім'я, творчість, друзі (зв'язок), духовний розвиток, хобі, гроші, відпочинок і т.д.
3. У У вас буде 8 важливих напрямків життя.
4. У Оцінити, наскільки задоволені ви з кожним з областей вашого життя сьогодні, забиваючи від 0 до 10.
Де 0 є повним незадоволенням сфери, коли ви можете сказати: "Я повністю незадоволений!", і 10 – "Це все ідеально, це просто не може бути краще!"
У той же час дуже важливо, що ви оцінюєте на основі ваших особистих почуттів. Наприклад, якщо ваша фінансова ситуація повністю задовільна, не дозволяйте іншим накладати на вас думку, що ця область не до 10. Поведінка ваших особистих вірувань і почуттів.
5. Умань Здійснити кожен сектор за його оцінкою. Тепер ви можете побачити, що ви їдете в цьому місці. Чим простіше, тим більш збалансовані всі сфери життя.
6. Жнівень Оцінити результати, відповідаючи такі питання:
Які області є провідними?
Які ділянки потрібно «проти»?
Якщо ви хочете розпочати зміни?
Зверніть увагу, що найсвіжіші райони також є найбільш потенціалом. Ви отримаєте найшвидші результати і максимальну користь.
7. Про нас Написати нам:
Що буде ваш рахунок 10? Це, що стане ідеальним для вас ситуацією.
Що потрібно зробити, щоб змінити?
Зневажена? Тепер напишіть три кроки, які можна зробити, щоб виправити ситуацію в зонах, де найсвіжіші.
Тепер не будемо починатися, тому що це не для нічого, що ви набрали і проаналізували, це?
Взявши перші кроки, щоб вирівняти колесо життєвого балансу. Таким чином, в невеликих кроках ви поступово вирівнюєте всі сфери життя. Ви помітите позитивні зміни в житті після перших кроків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
* * * * * * * * * * *
Доброго дня! Ви можете створити таку «колеску» для будь-якої сфери життя. Аналогічно, декомпонуючи його в вісім компонентів і оцінюючи її від 0 до 10.
Вивчаючи свою кар’єру, зв’язки або фінанси на прикладі «Чели», ви точно побачите, що «порушення» в цій області. Ви відразу дізнаєтеся, куди почати. Я особливо рекомендую зробити це для "редагованих" районів.