Американські цілі

Я закінчив університет в Молдові 3 роки тому за спеціальністю «Міжнародні відносини», навчався в європейській програмі, навчав нас як покатати Росію (до речі, закінчив 11 класів за російськими програмами), як всі ці мирні демонстрації повинні розглядати війну, і як військові дії повинні розглядатися виразом слова людей.
У мене був хороший професор геополітики, і вона вимагала реальних знань з нас, не скачав і друкується. У всіх школах геополітики я мав прочитати книги і потрапити в усі школи.
Особливу увагу приділено роботі Збігнєв Brzezinski – «Великий шаховий щит». Я читаю і розумію щось про американську політику. Я прочитав кілька інших робіт західних геополітичних
Тепер я не збираюся зробити відкриття, я просто хочу показати, хто не знає.

Heartland (від англ. Heartland - "середня земля", "сердя") - базова концепція геополітичної концепції, озвучена в 1904 р.
Хартланд не має чіткого географічного контуру. МакКіндер налаштував кордони Heartland кілька разів. Але завжди в цих кордонах була велика частина європейських і азіатських територій СРСР. Це, ймовірно, не важко вгадати чому. Зважаючи на те, що основні природні ресурси колишнього СРСР і сьогодні Росія зосереджені.
Але було ще одна причина – непристойність Батьківщини до основи влади Великої Британії та будь-якої іншої морської сили – ВМС. Маккіндер назвав Хартландом «велика природна фортеця» земель.

Маккіндер стверджує, що найбільш вигідною географічною позицією держави стане середнє, центральне положення. Центральність є відносною, і вона може змінюватися в кожному конкретному географічному контексті. Але з планетарної точки зору, в центрі світу лежить Євразійський континент, а в його центрі знаходиться «серце світу» або «серландія». Heartland - концентрація континентальних мас Євразії. Це найбільш вигідний географічний мостов для управління по всьому світу.
Heartland є ключовою територією в більш загальному контексті у світі острова. Музей «Рабочий квартал Амури»
Він, хто контролює Східну Європу, переважає Батьківщину, він переважає Батьківщину, переважає Світовий острів, переважає світ. « » » » » » » » » » » » » » »

р.

Це смішний, Росія знаходиться в центрі світу. Але є невеликий нюанс. у концепції світового лідерства з’являється «Рімланд» – це дугоподібна територія, яка об’єднує Батьківщину на заході, півдні та Сходу. Згідно з іншими американськими геополітичними засобами Spikeman, Rimland є найважливішим у світовому лідерстві, оскільки контролектор Rimland може надавати стратегічний тиск на Heartland і домінувати його. Територія Рімленда - територія південно-східної Європи, Середземномор'я, Близький Схід, Індочина.
Якщо ми аналізуємо карту, ми можемо зробити деякі висновки, які, на жаль, не заспокоюють мене.

В кінці я хотів би відзначити, що цілі Америки є точно так само, як і ті Німеччини під час 2-ї світової війни. Ні один збирається створити світові американські держави, ніхто не збирається шукати нові партнери, все буде просто – підкорений, володів і виготовленими рабами. Щоб боротися зараз на боці Західної демократії за зеленими статтями, щоб копати могилу для своїх онуків і дітей, і якщо ви боретеся добре, то копати його для себе.
Дякуємо всім, хто читає цю посаду.

-img5---

Джерело: en.wikipedia.org