Що зробив Steve Jobs для веб-сайту?

Заява автора
І я не роблю писати статті, я не хочу, якось показати себе, стати новачком, я просто хочу писати інформацію, яку я думаю, може бути цікавим. І так, в той час як в провінції я почав помітити, що iPhone почав з'являтися навіть на найбагатших людей, тоді як Steve Jobs загинув довго, але його робота продовжує скористатися, розвиваючи людство. Технології всюди, інформація поширюється швидше, і ми в процесі еволюції. І неважливо, як ви думаєте, що Microsoft є найбільшою програмною компанією в світі, разом з засновником Bill Gates, я все одно буду нахилятися до того, що Steve Jobs був і завжди буде класним.

Пам'яті Steve Jobs
//www.youtube.com/embed/wuQhHOn8ntg? wmode=копак

Перший браузер світу [1]
Перший браузер світу з'явився в 1990 році. Його автор – сер Тим Бернс-Ле. Робота в кінці 80-х ХХ ст. на Європейській лабораторії фізики частинок в Женеві (CERN). Щоб створити його, Berners-Lee використовував комп'ютер NeXT, що працює на операційній системі NeXTStep.

ПС: NeXT володів Steve Jobs, він був засновником компанії та автором комп'ютерів, які він створив.

р.

Інтерв’ю, що подарував журналу Wired у 1994 році [2]

Журналіст: Ви думаєте, що Веб-сайт може встановити своє керівництво сьогодні?

ВакансіїВеб-сайт дивує з двох причин. Перший поширений розподіл. Будь-який, який може існувати без кордонів, завжди цікавий. Другий - це те, що Веб-сайт не приваблює увагу Microsoft і не цікавий її власникам. Вони мають різну стратегію розвитку, яка запобігає їх нащадкам таких проектів.

Журналіст: Які переваги інтернету?

Вакансії: Інтернет має три компоненти – клієнти, дроти та сервери. Що стосується третьої точки, компанії, такі як Sun, починають надавати хороші сервери для продажу. Але жодна фірма, яка працює з веб-серверами, має єдиний ринок. Наша компанія вирішила справу з дуже простим веб-сервером, щоб допомогти іншим розробити спеціальні додатки для цього. Це найяскравіше місце. Ви можете зробити гроші тут. І це все, щоб працювати, звичайно, з WebObjects.

PS: WebObjects є веб-сервером для роботи з мовою програмування Java. NeXT Software, Inc. вперше був публічно продемонстрований на світовій конференції об'єктів в 1995 році і випущений до громадськості в березні 1996 року. Час і цінні переваги швидкого, об'єктивного розвитку привертали великі корпорації до WebObjects на ранні дні електронної комерції, з клієнтами, включаючи Disney, Dell Computer, BBC News, Merrill Lynch, Motorola, DreamWorks SKG, GE Capital та Fannie May (2009)

Журналіст: Які інші можливості існують?

Вакансії: Покажіть мені, на вашу думку, що буде основним бенефіціаром в Інтернеті? Хто виграє найбільш?

ЖурналістЛюди, які мають щось, що може...

Вакансії: Продати це!

Журналіст:... давати інші...

Вакансії: Продати це!

PS: Непристойно, Steve Jobs завжди бачив ядро все і дізнався, як це буде працювати. Ми знаємо, що в інтернет-магазині є більше і більше інтернет-магазинів, частіше ми зустрінемо замовлення з цієї області, тому це, продаємо, всюди і завжди.

Журналіст: Чи є ідея настільного комп'ютера ще пріоритетом для вас, або є нові погляди на це?

Вакансії: Саме там, де приходять всі нові ідеї.

Продукція під керівництвом Стіва та компанії Apple
150Р

У листопаді 2000 року на сайті Apple з’явилася кілька вакансій. Для того, щоб мати гарну команду інтернет-технологій, досвіду розробки веб-інжинірингів та подібних якостей. Наприкінці 2000 року було прийнято рішення розробити власний браузер. Після вивчення доступних варіантів інженери компанії обрали відкритий вихідний двигун KHTML / KJS, який, на їх думку, був кращим. Також був розроблений перший браузер для комп'ютерів Apple, Safari. Громадська бета була оголошена Стівом на конференції Macworld у 2003 році. Internet Explorer для Mac припинено. Місцезнаходження

PS: Тепер webkit є лідером серед двигунів браузера. На базі вебкіту було побудовано браузер Google Chrome, а нещодавно браузер «Опера» підтримує техніко переглянуті вебкліти з Google Inc. – Blink. й [5]

Пристрої
Так, я не писав багато тут, але стільки, скільки ми не дізналися про Стів, ми завжди пам'ятаємо, що він був кращим і створений кращим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я просто хочу закінчити пропозицію:

«До найкращого можна зробити. У будь-якому випадку, отримайте краще. Проживання Успіх приносить ще більший успіх. Побачити успіх! Привіт, прохолодні люди, які пристрасно люблять з досконалістю. Стівен Павло Робота

Ресурси, що використовуються
1,1 км Коли і хто створив перший браузер? //Суперс
2. Наталія Чеснова // Стів роботи: Це над. Apple загублений // джерело
3. WebObjects // Джерело
4. WebKit, Safari // Джерело1, Джерело2
5. Умань Двигун браузера // Джерело

Джерело: habrahabr.ru/post/213479/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное