Тиждень моди Лондона

Продовжити тему London Fashion Week. Перші, другий і третій день можна знайти за посиланням.

Антоніо Берарді.

Назва дизайнера - Antonio Berardi.

Історія: Антоніо - Італійська мова тільки від імені батьків і його почуття стилю - закінчила престижний Центральний коледж мистецтв і дизайну Санкт-Мартену в Лондоні. Під час навчання працював над відомим англійським дизайнером Джоном Галяно. Антоніо створив свою першу колекцію в 1994 році, його останній рік коледжу. Збірник відразу зловив увагу багатьох. У наступному сезоні Антоніо запустив нову, повноцінну та професійну колекцію.

Тегіно Антоніо: Barroco n' рулет є те, що я викликав напрямок я вибрав як англійський з Sicilian предків. Я точно знаю, як зробити краще я можу. Багато роботи, багато бажання підкреслити красу жіночого тіла, багато пейзажів і традиційного скручування.

Особливість його колекції: Сукні сидять так само, як і в'ялені, і добре вшиті куртки, які можуть навіть не натискати.

Ідеальна дівчина для своєї колекції: знає про його сексуальність і чутливість, знає, як оцінити ніжну роботу, що він робить.

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона (доб. 4)

Тиждень моди Лондона р.

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона Б

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Хуішань Чжан.

Дизайн Huishang Chang.

Huishang народився в китайському портовому місті Циндао, на березі Жовтого моря. Подорожуючи та розвиваючи, він зробив свій шлях до Центрального коледжу Мартіна у Лондоні. Його талант помітив рано - вже під час навчання він працював на Dior. Гуян створив першу колекцію одразу після закінчення навчання з університету.

Посилання: Зіткнення китайської традиції та західний вплив, зміни під впливом сучасності.

Особливості стилю:

Qipao - це часта частина моєї колекції. Я думаю, що це втілює і підкреслює все, що сексуальна і жіночна в китайській традиції і культурі. Незважаючи на це, ципао може бути легко адаптований до Західного смаку і диверсифікований кожен новий сезон відповідно до модних тенденцій.
Ідеальна дівчина для своєї колекції: Самостійний, жіночний, освічений і елегантний ...

... так само, як Maggie Chun! (замітка автора: знаменита китайська актриса)
Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Роксанда Ілінк.

Дизайнер: Роксанда Ільчік.

Roksanda - дизайнер з Белграда, Сербія. Після навчання в Університеті мистецтв в рідному місті Роксанда в 1999 році вирушила до Лондона, до Центрального коледжу св. Мартіна з чітко визначеним і зрозумілим призначенням. Вперше виконуючи на Лондонському тижні моди в 2003 році, дівчина отримала заслужене визнання. Згідно з власними словами, Роксанда є обов'язковим для збору вінтажної продукції від Yves Saint Laurent. У своїй колекції дійсно ви можете відчути дух високої моди і елегантності.

Посилання: Колір, розкішні матеріали і чистий, витончені лінії.

Ідеальний клієнт:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона Р

Тиждень моди Лондона Р

Тиждень моди Лондона

Ісса.

Назва дизайнера: Blue Farrier.

Історія: Блю став головним дизайнером Issa в 2013 році. До цього британська нагорода від Центрального коледжу мистецтв і дизайну імені св. Мартіна і працювала дизайнером в Члое 6 років разом з Фоебе Філо. Ведуться шоу, дівчина знайшла спільну мову з брендом Issa.

Trick Blue: драпірування, друк, жіночий силует і свіжість.

Тиждень моди Лондона

410777

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона р.

Тиждень моди Лондона

Бурарис Прорсум.

Головний конструктор: Крістофер Байлі.

Історія: Крістофер походить від простої сім'ї столяра і дизайнера вікон з Yorkshire, UK. Покрокуючи більше, ніж його батьки, він навчався в Королівському коледжі мистецтв, з 1994 по 1996 працював дизайнером Донною Каран, наступного п'яти років працював на Gucci, заснований в Мілані. З тих пір Крістофер визнає батьківщину обох країн – Англії та Італії. Він приєднався до Burberry у 2001 році і став головним дизайнером бренду у 2009 році. До речі, Крістофер втратив свою кохану в 2004 році, але не відчайдушно і продовжував створювати красу в своїх колекціях.

Я не думаю, що Burberry Prorsum необхідний. Просто насолоджуючись шоу.

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона р.

933139

Тиждень моди Лондона , Україна

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

191780

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона

Тиждень моди Лондона