Тиждень моди Лондона

Продовжити тему London Fashion Week. Перші, другий і третій день можна знайти за посиланням.

Антоніо Берарді.

Назва дизайнера - Antonio Berardi.

Історія: Антоніо - Італійська мова тільки від імені батьків і його почуття стилю - закінчила престижний Центральний коледж мистецтв і дизайну Санкт-Мартену в Лондоні. Під час навчання працював над відомим англійським дизайнером Джоном Галяно. Антоніо створив свою першу колекцію в 1994 році, його останній рік коледжу. Збірник відразу зловив увагу багатьох. У наступному сезоні Антоніо запустив нову, повноцінну та професійну колекцію.

Тегіно Антоніо: Barroco n' рулет є те, що я викликав напрямок я вибрав як англійський з Sicilian предків. Я точно знаю, як зробити краще я можу. Багато роботи, багато бажання підкреслити красу жіночого тіла, багато пейзажів і традиційного скручування.

Особливість його колекції: Сукні сидять так само, як і в'ялені, і добре вшиті куртки, які можуть навіть не натискати.

Ідеальна дівчина для своєї колекції: знає про його сексуальність і чутливість, знає, як оцінити ніжну роботу, що він робить.

(доб. 4)

р.

Б

Хуішань Чжан.

Дизайн Huishang Chang.

Huishang народився в китайському портовому місті Циндао, на березі Жовтого моря. Подорожуючи та розвиваючи, він зробив свій шлях до Центрального коледжу Мартіна у Лондоні. Його талант помітив рано - вже під час навчання він працював на Dior. Гуян створив першу колекцію одразу після закінчення навчання з університету.

Посилання: Зіткнення китайської традиції та західний вплив, зміни під впливом сучасності.

Особливості стилю:

Qipao - це часта частина моєї колекції. Я думаю, що це втілює і підкреслює все, що сексуальна і жіночна в китайській традиції і культурі. Незважаючи на це, ципао може бути легко адаптований до Західного смаку і диверсифікований кожен новий сезон відповідно до модних тенденцій.
Ідеальна дівчина для своєї колекції: Самостійний, жіночний, освічений і елегантний ...

... так само, як Maggie Chun! (замітка автора: знаменита китайська актриса)

Роксанда Ілінк.

Дизайнер: Роксанда Ільчік.

Roksanda - дизайнер з Белграда, Сербія. Після навчання в Університеті мистецтв в рідному місті Роксанда в 1999 році вирушила до Лондона, до Центрального коледжу св. Мартіна з чітко визначеним і зрозумілим призначенням. Вперше виконуючи на Лондонському тижні моди в 2003 році, дівчина отримала заслужене визнання. Згідно з власними словами, Роксанда є обов'язковим для збору вінтажної продукції від Yves Saint Laurent. У своїй колекції дійсно ви можете відчути дух високої моди і елегантності.

Посилання: Колір, розкішні матеріали і чистий, витончені лінії.

Ідеальний клієнт:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Р

Р

Ісса.

Назва дизайнера: Blue Farrier.

Історія: Блю став головним дизайнером Issa в 2013 році. До цього британська нагорода від Центрального коледжу мистецтв і дизайну імені св. Мартіна і працювала дизайнером в Члое 6 років разом з Фоебе Філо. Ведуться шоу, дівчина знайшла спільну мову з брендом Issa.

Trick Blue: драпірування, друк, жіночий силует і свіжість.

410777

р.

Бурарис Прорсум.

Головний конструктор: Крістофер Байлі.

Історія: Крістофер походить від простої сім'ї столяра і дизайнера вікон з Yorkshire, UK. Покрокуючи більше, ніж його батьки, він навчався в Королівському коледжі мистецтв, з 1994 по 1996 працював дизайнером Донною Каран, наступного п'яти років працював на Gucci, заснований в Мілані. З тих пір Крістофер визнає батьківщину обох країн – Англії та Італії. Він приєднався до Burberry у 2001 році і став головним дизайнером бренду у 2009 році. До речі, Крістофер втратив свою кохану в 2004 році, але не відчайдушно і продовжував створювати красу в своїх колекціях.

Я не думаю, що Burberry Prorsum необхідний. Просто насолоджуючись шоу.

р.

933139

, Україна

191780