Kate Hudson і Метью Bellamy розбиваються?

Після того, як майже чотири роки цивільного шлюбу, Кате Худсон і Метью Белламі знаходяться на межі розбиття. Це широко повідомлено в Західному пресі, зокрема, за даними Нью-Йорка Щоденні новини:

Матвія щаслива в Англії, в той час як життя Кате знаходиться в Лос-Анджелесі. Вони дуже різні. Вони спробували вписуватися в сина, але вони не змогли. Матвія повинна бути в Лондоні поруч з її бандами Muse, тоді як Кате постійно знімається між Лос-Анджелесом і Нью-Йорком. Вони мають різні пріоритети.

Кате та Матвія в партії досліджень раку Breast в Нью-Йорку, Квітень 2013.

Kate і Метью зустрілися в 2010 році. 2 місяці після початку вагітної вагітні. 9 липня 2011 року сина Бінгема "Бінг" Гавн Белламі народився, в той же рік юні батьки займався, але весілля не прийшла. Кате, як правило, цитував як приклад її батьків - Goldie Hawn і Kurt Russell, які живуть в цивільному шлюбі більше 20 років, і сказав, що вона не збиралася до коронки.

Кате Худсон, Матвія Bellamy, їх взаємний син - Бінгем (на колясці), і сина Кате з першого шлюбу Кріса Робінсона - Ридер Руссел

Я думаю, що Kate є набагато більш вітряна леді, ніж її мати, тому кінець її наступного романтика не дивує мене.