Пам'ятайте про фільм Blood Sports?

«Блод Спорт» – американський актор Жан-Клод Ван Дамме, який став реальною легендою відео салонів в Радянському Союзі. Я запрошую вас згадати цей фільм і додайте ваші цікаві спостереження. Історія самого фільму досить цікава. За словами Вана Дамма, він взяв з ним до Сполучених Штатів лише кілька тисяч доларів, які не встигли жити, його англійська була обмежена парою фраз, виражених з моностроном акцентом. У той же час Жан навіть мав доставити піца і танцювати в смужку, щоб якось забезпечити своє життя.
А що було обмежено Van Damme, що живе в Америці, якщо він не зустрівся з одним днем в Гонконгі, один з кращих виробників гармати. Він пообіцяв його роль в одному з своїх фільмів, адже Жан-Клод просто бомбардував його своїм портфелем і пресом. Ця обіцянка була виконана тільки для позбавлення від украденого молодого чоловіка, від якого не було, але Ван Дамме вирішив офіційно зустрітися з виробником - в результаті він був відмовлений кілька разів.
Дивіться продюсера по вулиці Жан продемонстрував йому всі свої коронні штрихи, а потім нарешті отримав запрошення на проведення перевірок. Є досить вірна легенда, що виробник запізнився на зустріч з Van Damme за три години, але незабаром він був проінформований, що Жан сідає всі три години на близнюках між двома кріслами.
Це був остаточний акорд, після чого вони впав і сторони підписали договір про участь Жана в кінофільмі головного героя.

р.

В принципі сам фільм не обіцяв нічого гідного кіностудії «Нью Арнольд». Що ви очікуєте від проекту? Ніщо. Але для Жан-Клода, сценарій представлений був просто величезним проспектом, адже він мав можливість голосувати себе, а також демонструвати світові всі свої техніки і коронні штрихи.
Проект не обіцяв великих комісій, а тому виробники відреагували на неї з прохолодою: роль чемпіона Куміте Чонг Лі взяв майстер бойових мистецтв Bol Yeng відомий тоді тільки в кіно з Брюсом Лі «Поява дракона». Невідомі особи були запрошені на роль бійців, деякі не були навіть професійні спортсмени, вони були тільки необхідні для того, щоб мати сильну фізику і різні раси. Перетяг Van Damme і його великий друг Michel Kissi до цього фільму (після того, як він відігравав свою кращу роль, як Tong Poe в кіно Kickboxer), і найголовніше, Frank Dukes сам повинен навчати всю компанію і підготуватися до зйомки. Під час зйомок дружба виникла між Ваном Дамомом і Дюками, внаслідок чого Жан ніколи не запросив франка працювати в своїх фільмах.

р.

Таким чином, вся дружня компанія почала зйомки, яка тривала кілька місяців, після чого фільм повністю провів бюджет. Про те, щоб отримати місце в сміття. Для Жан-Клода цей курс заходів був неприйнятним, і йому довелося закінчити картину самостійно, з власними зусиллями, забезпечити її монтаж і принести його до повної бойової готовності до оренди.
Van Damme зробив все право і на перегляд виробників, які викликали неприпустиме захоплення. Після цього кінотеатри були виділені на нього, і він був запущений в оренду, де вона чекала унікального успіху, на відео носіях окремо вона збирала більше 50 мільйонів доларів, і збори в США в 11 млн більше, ніж виплачений бюджет. «Блодспорт» вночі став хітом і приніс полум’я як до молодого Вана Дамма і студії Cannon.
Повернувшись до дитинства, перший факт, що перекладачі Gundose ніколи не сказали на старих відеотапах були засновані на реальних подіях. Так, дійсно, був Френк Дукс (Frank Dux) – чемпіон світу з повним контактом з тяжкою вагою від 1975 до 1980 року. Цей хлопець досягла міжнародного визнання та слави як одного з найбільш перспективних експертів у самозахисті та особистісному зростанню.

Тим не менш, він був координатором бойових сюжетів у фільмі, а також провідним актором, Жан-Клодом ваном Дамдомом, який навчався цим другом (можливо під час зйомок фільму).
Дяки встановили чотири світові записи в одному турнірі, деякі з яких представлені в фільмі (найшвидший відбій - 3,2 секунди, найшвидший удар - 0,12 секунд (72 миль/год). Можливо, ви знали про це, але в моїй касетній версії, повторили 105 разів від друзів – ця інформація не була. Якщо ви знаєте, що є багато правдій, то ми не дбаємо про це.

Ви можете додати, що герцоги є таким нереально міцним винищувачем, що він зламав куляне скло своїми руками. Якщо я знав краще, ніж герцоги, я думаю, що Chuck Norris буде відставати рано. На цьому склі було багато спорів та судових розглядів, але дяки відповіли свою справу і довели її неординацію. Хто піклується, ось трохи відео.

Заснування коміту у вигляді повноконтактного бою було визнано багатьма організаціями, найвідомішими з яких є американська бойова художня зала слави, Альянсу, чорної боротьбою, Shinjimatsu. Захід відбувся кожні 5 років з фінансової підтримки Міжнародної асоціації бойових мистецтв (IFAA). Тим не менш, за словами франка, «куміт» відбувся в Нассау в Багамах у 1975 році, не в Гонконгу, як ми бачимо в фільмі.
Отже, джентмен, Van Damme є актором, і один він грає є героя. І ці хлопці навіть встигли сперечатися про те, що Van Damme в фільмі спотворила реальну історію і кладуть в непримітний світлий Дюк. В кінці герцоги втратили справу, що, власне, не дивно, тому що цей фільм досить похвалить його. Але хто зрозуміє їх, можливо, вони мали власні тертці.

У ролях було дуже добре вибрано. Що можна сказати про легенду Bolo Yeung, хоча деякі говорять Yang. Особистість досить популярна, щоб розповісти про це детально, напевно, не має сенсу. Але, за словами Дюкса себе, персонажа Чонга Лі, грали актором БОЛЬ Єнг в кіно, був заснований на реальній людині. Загинув до виходу фільму, через пухлини мозку від удару.

У фільмі Yang грає негативну роль, хоча він має таку роль, я не пам'ятаю інших. Він подарував як однозначну сумочку, малює друг герцогів (Jackson), розбиває ноги суперників і навіть вбиває один.
У фіналі був інцидент кидання порошку в оці, щоб засліпити супротивника. Тим не менш, згідно з Chong Lee, це не сталося. Справа в тому, що спортсмени використовують мазі шкіри і гель для волосся. Ця хімія, що протікає в очі Дукса під час боротьби і позбавила його повного бачення на деякий час. Схожі випадки трапилися з Мухамдом Алі.

Bolo Yang, він навіть мав боротьбу з Cynthia Rothrock в кіно, um, здається, Tiger Fang або щось. Я поважаю його. У віці і в такому вигляді

Або хоча б візьміть цей кікбоксер в кіно, який одягає червоні штани. П'ять людей знають своє ім'я Павла Точа. У світі бойових мистецтв - найвідоміша людина і особливо серед тих, хто любить Муай Тай.
Є багато статей в Інтернеті про Paulo - він половина Португальська, половина італійці. Проживав у Гонконзі та Бангкоку. З 9 років Точа почала займатися боксом, а у віці 14 років доля дала йому зустріч з бронзовою медаллю Олімпійських ігор в Гельсінкі Вілі Товелю, який запросив його розпочати практику Муай Тай.

У 1985 році він був одним з перших іноземців, щоб змагатися в Муай Тай. У той час він був професійним винищувачем. Паоло улюблений "Краун" удари були низькокислими і колінними ударами.
Його акторська кар'єра почалася як прентмен в Джекі Чань захисник. Паоло сподобалося робити божевільні трюки. Він завжди в правому місці.

Коли він отримав виклик і запропонував роль Пако в "Bloody Sport", тока зрозумів, що цей персонаж був створений для нього. Багато сподобалося персонажа, який створив Паоло, але для самого спортсмена, і тепер актор, головне, щоб показати, що є таке мистецтво, як Муай Тай і передати глядача всю красу і силу.

У кіно, Paulo показує найкрасивішу, в сторожі і емоційну інтенсивність, боротьба. Дяки просто забирає його "на слабкому," з трохи російського дотику персонажа, як ніби скажуть: "Ком на, кажуть вони, вдарив! хто? Чи можна все робити? і закінчуючи битвою з швидким і несподіваним ударом від повороту. Я був в сльозах в той момент, що розуміючи, як охолонути його.

В даний час, Паоло Тока займається коучингом. А тренери ММА спортсмени. Він є віце-президентом США Муй Тайської асоціації (USMTA). Це картина його в наш час.

Р. 3700Р.

Джексон, один з герцогів у фільмі, грає Дональд Гіббб, своєрідна добрана шафа, яка залишає виключно позитивне враження. Як актор, він часто грає подібні ролі в інших фільмах. Рай Джексон, як один з герцогів, також існував. Тільки його ім'я був Річард Робінсон. Робінсон, власник чорної стрічки в Jiu-Jitsu, пішов з байкера в Каліфорнії на панчох. Це, однак, не завадило йому від заснування бойової школи мистецтв під назвою р. Життя.

Дяки, Дональд.

Це доне знову. Час не зажадає нікому, нікому не застає.

Р

У кінофільмі Blood Sports є сцена розбиття нижньої цегли від палі 5 цегли. Цей ефект, як фільм говорить, називається Dim Mack або Touch of Death. Франк Дюк зробив цей трюк багато разів на телешоу. Незважаючи на те, що це не так само, як і в плівці, сенс залишився таким же – перенести енергію впливу не до точки дотику руки, але набагато далі.

Кілька фактів – знаменитий удар до яєць на близнюках, який мігрував до гри Mortal Kombat характер Johnny Cage. Яйця спонтанно усаджують, коли він бачить. Коли ми були діти, ми не заздрили його дуже багато. Тут, навіть перед жирним ударом, ми бачимо енергію проникнення - удар проходить через живіт і досягаємо внутрішніх органів.
Тексти пісень, а це означає: І жировий чоловік, я думаю, відчуває його дуже добре.
У школі після цього фільму всі хлопці кидаються для виконання DimMac в жіночому шлунку, але звичайно, крім розмитих зітків, нічого не працювала. Ну, щось інше виявилося - ефектні боротьби, наприклад. Тут приходить відос.

З Бруце-Лі. Хто має сумніви, які здатні до такої речі?

Р

Музичний дизайн – підібрати сюжет музики навряд чи хтось краще, ніж Павло Герцог. Я пам'ятаю, як вони записали музику з відео до рекордера стрічки з навчальної сцени молодого «представника родини Тонака» з викладачем та грали на дворі. І звичайно, не просто слухали, але і підняли ноги, хвилясті кіготи і в будь-який спосіб будували себе як майстри куміту. Ну, хто не мусить своїх сухожиль після цієї сцени, намагаючись сидіти на близнюках? Що я говорю про? О, про музику... до речі, mercantile Paul Hertzog, крім субюгового саундтрека, також створив звук для Kickboxer. Авторська ручка може бути визнана на перших нотах у першому виді фільму. Я не знаю про вас, але мені сподобалося кікбоксер набагато менше – це як землетрус в Японії, так і «аутешки» – перша хвиля цунамі, а потім незначні коливання. У день цунами в крові спорт був більше, ніж цунамі.

309733

На додаток до музики були також красиві пісні зі Стана Буша з яскравим кольором кінця 80-х, щоб говорити, зі смаком Америки. Я кохаю, що смак “модний”. Коли Дюк їде автобус вночі після свого друга чемпіонка, відправляється в лікарню.

Або коли він відійшов від федів, які захопив його через вулиці міста в пір (Святий ніч) - той же смак відчувається в кікбоксері, наприклад, в вулицях моря.

р.

О, до речі, ви визнаєте цей милий людина стоячи поруч з літньою федом?
Так, так, тепер відомий лісовий хітакер. Досить, правильно?

В обох фільмах звук, який вам потрібно (Я рекомендую всім завантаженням... і не в MP3, але в FLAC або APE) - це тільки в кікбоксері ідея фільму не нова.
У кінофільмі є 22 треки.

Ніцца сцена, красива.

Навчання в будинку Тонака

Р

Актори... Про нас

Пако проти Дукс

-img29---

П. Дюкзак працює над прийомами.

-img30---

Також знайомі особи

-img31---

теж

-img32---

Нарешті, я можу сказати, що я бачу своє тіло до цього фільму. Дякую за те, що це було зроблено – я почав навчання, протягом багатьох років я займався боротьбам і таквондо, ваговим підйомом, плаванням. Фільми в наш час були не тільки фільми, але стимуляція, керівництво по дії, самовчитель в самозахисті і спосіб міцності духу.
фото: Весь екіпаж і лити на площині сходи на фінальній сцені

-img33----

Джерело: amdx

-img34----

Джерело: рибальська сітка