Elle Style Awards 2014: переваги та нагороди

Церемонія нагородження Elle Style в Лондоні дала нам можливість взяти перерву з нескінченних соціальних подій, пов'язаних з світом кіно і музики і зосередити увагу на іншій мистецькій формі - моді. Заснував британським виданням Еллі, нагорода відмітила діяльність кращих представників англомовного шоу-бізнесу, а ті, в свою чергу, не пропустили часу, щоб знову продемонструвати своє почуття стилю і модного спалаху на червоному килимі.

Перед тим як потрапити на огляд з червоного килима, я повинен запропонувати вам список переможців церемонії:

Британський дизайнер року: Крістофер Кане

Дизайн аксесуарів: Кейт Хіллер

Модний інноватор: Ніколя Фортичті для дизельного транспорту

Дизайн червоної килимової наряди: Емілія Хвіст

Модель року: Suki Waterhouse

Британський чоловік виконавець року: Крихітна темпа

Британський жіночий художник року: Лілі Аллен

Міжнародний артист: Шаррелл Вільямс

Актриса року: Емма Ватсон

Людина року: Том Хідельстон

Жінка року: Katy Perry

Модний огляд з червоного килима:

Я пропоную, починаючи з нашого огляду з одним з найбільш стильних і талановитих представників британського шоу biz - Emma Watson. Вибір актриси для червоного килима був бездоганним – ефектний міні-роздріб з колекції свіжого путу Giambattista Valli, хоча це був ризикований варіант, але чітко привертало увагу інших з незвичайним дизайном і декоративними деталями. Велика цибуля на спідниці, шует болеро, вставки чорно-білої броди - кожен з цих елементів був невід'ємною частиною наряду, одночасно роблячи дуже гармонійний образ в поєднанні з кожним іншим. Крім сукні були класичні чорні туфлі і помада насичений холодним відтінком - як необхідний колірний акцент.

Ставки на ретро стиль, Felicity Jones намагалася на сукні від Крістофера Кане - головна тріумфренда вечора. Родзинкою сукні модного відтінку magenta стала бодішка з рептилійським принтом, перетворюючи в об'ємну коктейльну спідницю середньої довжини. Я не великий фанат суконь цього стилю (застосувати яскраві сукні з пишними спідницями, як правило, пов'язані з нарядами для шкільного класу), але цей образ виглядає мило і чарівно.

Що я особливо люблю про Katy Perry - її стиль сукні - сміливий, оригінальний, неборний. Цей час актриса радує нас чудовим модним образом, створеним гарним створенням модного будинку Віденського Вестера. На мій погляд, це кремове плаття і драпірії просто створюються для Katie - в ній вона вже ефектна фігура виглядає красиво. Очевидною перевагою цього наряду є його легкий квітковий друк, завдяки якому образ виглядає жіночно і ніжно.

Кароліна Куркова - це ще одна дівчина, яка не торгує маленькими речами на червоному килимі. Її плаття від Fyodor Golan, прикрашений кольоровими блискіками, пір'я і блискавки, не сподобається всім, але впевненість, з якою Кароліна демонструє цю неоднозначну нарядку, безумовно, може бути загиблою. драматична і театральність цього наряду відключається в масштабі, але плаття буде кожен шанс успіху, якщо він був прикрашений пір'ям - від центру вони виглядають дуже дивним.

Зображення Кари Делевінгн, що складається з чорної сукні (коат?), платформи взуття та мусульбаритного рюкзака, навряд чи можна назвати кращим нарядом церемонії, навіть через його непритомність. Я не хочу ображати всіх, але останнім часом ми бачимо красиві наряди на Кара тільки на катанні.

На відміну від своєї сестри, Poppy Delevingne спробував створити вишуканий і незвичайний образ на червоному килимі. Дівчинка, встановлена для фотографів в ансамблю від Emilia Wickstead - укорочений мереживний верхній і спідниця з запахом охре-кольоровий, доповнює наряд з взуттям, виготовленим з рептилій шкіри.

Коли Suki Waterhouse стала моделлю року? Три модні шоу ще не роблять її люком. У будь-якому випадку вибір редакційної колегії Elle впав на неї, і нічого не можна зробити про це. Модель приймала до червоного килима в ансамбль Burberry Prorsum, що складається з чорної підлогової сукні та темно-бордового блейзера з фактурної тканини.

р.

"Я ледь вписую в машині!" Rita Ora - сказав він Не дивно, сотні шарів тюль не зробили життя простіше для всіх. І серйозно, Рита явно передається з вибором сукні для церемонії - так багато шнурок і фріролів заздрять навіть наречену в самих пишних нарядах.

Обравши чарівний коктейльний наряд від Isabel Marant, Ольга Куриленко пропустив вибір стилю. Я не знаю, що мотивував її доповнювати наряд з запахом зверху і непривабливим взуттям з квадратним носієм - любов до епоху 90-х або поганого настрою її стиліста - але ці елементи, атлас, зіпсували весь образ.

Якщо ви хочете виглядати без смаку і дешево - зносите рожеву сукню з вирізами і черевики на шнурку. На жаль, Джессе Й заготував про це, коли вона обрала свій наряд на церемонію Еллі. По дорозі такі зображення знову доводять те, що навіть талановиті творці, як Tom Ford, погані дні.

Ще одна річ - Кілі Мінголог. Ця жінка, хоча б не славиться супер-оригінальним стилем, але завжди виглядає шикарно і елегантно навіть в найпростішому маленькому чорному одязі. Деякі люди повинні вчитися з неї.

У мене є багато розваг на червоному килимі BAFTA, Лілі Аллен перетворив свою увагу на більш елегантну і стриману сукню з оригінальною формою ліфи від Roland Mouret. На перший погляд, наряд виглядає досить звичайним, але Лілі вдалося вдихати життя в неї за допомогою незвичайних додаткових елементів - цікавий манікюр, яскраві зчеплення і стильний зачіска.