Музей «Рабочий квартал Амури»

Художник Таша Паркінсон (nickname Tascha) з Канади малює милі дівчата, які заробили її популярність. М'який, вид, догляд за фотографіями, з задоволенням скопіюється користувачами соціальних мереж (користуйтеся ними для оформлення аватар). Фотографії Таша стали модними в багатьох штатах Америки і Канади, а також цілими колекціями аксесуарів з принтами у вигляді малюнків художника вже виробляється!

Таша закінчила Онтаріо коледж дизайну в 1997 році. З тих пір він співпрацював з багатьма великими компаніями (наприклад, DEMDACO), де він створює сувеніри. Але Таша є безкоштовним птахом. Його робота успішно продається на онлайн-торгах, наприклад, на Ebay і Etsy. І неважливо: робота продається добре, і це, в цілому, не дешево!

Я люблю малювати фотографії любові, а День Святого Валентина – це моє улюблене свято.

Валентина

Всі дівчата виглядають однаково, але вони різні. Кожен з власних сюжетів.

Також митець малює хлопчиків, але рідше.

У мене є багато зображень Frida Kahlo. Я люблю її. І я люблю малювати в стилі Пікассо, не годувати мене хлібом, дайте мені щось зображувати в стилі впевненості! – додає Таша у своєму блозі.

Дівчинка намальована в образі і схожості відомого художника Фріда Кахло.

Музей «Рабочий квартал Амури» р.

64871767р.

Tasha має два кішки Siamese. Cat Lily (Lily), колірна сила точка, кіт Opie (Opie), точка диму, вони однаковий вік і дуже доброзичливий. Таша часто зображує своїх улюбленців у малюнках. І окремо, і в руках своїх героїнів.

1 999 р.

889676

Tasha має персоналізовану лінію листівок, яка вона запатентувала і продає в Канаді та США.

Листівки з кресленнями Таша

Оскільки малюнки виконуються, ілюстрації використовуються для оформлення популярних предметів інтер'єру та гардеробу: сумок, шарфи, ювелірні вироби, картини, муски тощо.

Пиллоу
Деякі речі дуже красиві. Прикрашений легким гумором.

Таша любить вази.

Дуже дякую!

Вони "комунікації".

Папір-маше ювелірна коробка є успіхом серед старших жінок: вона нагадує їм доброї молоді.

Новорічна прикраса

Я часто запитав, як я можу пофарбувати такі красиві фотографії. І швидко! Ну, я не маю, я просто навчаю людей, щоб зробити те, що я робити. Я не дуже приховує свою техніку, я навчаю вас малювати з акрилом, молитвами, олівцями, фарбою. Але є секрет. Якщо ви не знаєте, що ви будете малювати, незалежно від того, яку техніку ви маєте, ви не будете створювати нічого!

Майстер-клас з створення додатків

Таша публікує процес її роботи на блозі, одночасно рекламні класи. Класи вона оплачена, але від тих, хто не кинути, бо потім вона вибирає кращих студентів і робить їх хорошою рекламі.

Процес малювання

MK на олівець малюнок

Я люблю свою роботу! Тексти пісень, а це означає: Я завжди малювати щось!

Таша з власними сумочками. Я звернув заявку і надав його собі.