BRIT Awards 2014: як в cum?

Компанія BRIT Awards – це найпрестижніша музична премія в Англії та вже давно визнана британським еквівалентом граматики. Звичайно, на таких заходах, не всі револи навколо музики самостійно - червоний килим, що передує шоу, аудиторія чекає ще більш амбулаторно, ніж виступи своїх ідолів. Давайте подивимося, що знаменитостей взяли участь в модному процесі на церемонії BRIT та оберіть своїх фаворитів.

Перед тим як потрапити в модний огляд, я хочу поділитися з вами цікавим історичним фактом. Цей факт полягає в тому, що щороку статуетка BRIT змінює свою зовнішність, а честь розробити дизайн премії потрапляє до кращих творців нашого часу. Цього року статуетка була створена відомим дизайнером капелюхів Філіпом Трейсом, тому не дивно, що його створення було прикрашено величезною панеллю.

рідкісний чохол Rita Ora в ефектному, стильному і воістину красиве плаття. Яскравий жовтий наряд від Пради, прикрашений контрастними зеленими кристалами, дуже до обличчя співачки і не суперечить її стилю, на відміну від більшості пишних маршів, в яких ми звикли бачити її. Очі макіяж в зелених тонах і стильних золоті ювелірні вироби відмінно доповнять образ.

р.

8453622

Лілі Аллен продовжує експериментувати з стилем. Вибираючи старовинне плаття, тушкована з блискітками від бренду Norrell для червоного килима, співачка доповнила наряд з яскравим кольоровим макіяжом очей, жовтим канелом зчепленням і пасма тонусу волосся до неї. Амбігус, але дуже смішний і грайливий.

1811718

Надіслане своїм вибором наряду і Iggy Azalea. Ми використовуємо для перегляду співачки в більш чітких і провокативних сукнях, і вона віддала перевагу скромному (за її стандартами) відкритому одязі від Elie Saab для BRIT Awards. Якщо ви відхиляєте ідею, що червоний килим музичних подій часто передбачає дуже сміливі та оригінальні наряди, ця сукня виглядає дуже добре.

Ви бажали провокацію? Зареєструйся! На червоному ковроліні чітко спроектований для привернення якомога більше уваги. Якщо кришталево-струганий наряд від Julien Macdonald все ще не шокує глядачів, співак по-справжньому доповнює його лавандою. Мета

123456Наступний

Класика в незвичайній виставі - однозначний вибір сестер Minogue. В той час як Кайлі bet на незвичайному матеріалі і великими декоративними елементами від William Wilde, Danny віддала перевагу жіночому і сексуальному образу від J'Aton Couture. Я не великий фанат латексних нарядів, тому мій голос переходить до няні - її ефектний MPE зі скульптурною базою, асиметричним бообом і мереживними вставками виглядає шикарно.

Зображення в стилі мінімаліста продемонструвала на червоному килимі Pixie Lott. Вибір співачки впало на просту білу сукню з вирізом і відкритою спиною від DKNY, а крім наряду було ретро сумка з Dolce & Gabbana і лаконічне взуття Софії Webster.

Що ми рідко бачимо ніколь Шерзінгер на червоному килимі! Зображення співачки завжди відрізняється оригінальністю і сексуальністю, але не перекреслюють кордони смертності. У цей час прекрасний ансамбль форель ніколь для заходу, родзинка якого стала сексуальною шкіряною бюстою з металевими елементами і поясами. Я дуже люблю поєднання класики і недискусіяної сексуальності, на якому будується цей образ.

р.

Знову радує її нарядом і Rosie Huntington-Whiteley. Модель зробила ставку на міні, зношуючи ігрову сукню з яскравою вишуканою принтом і акцентованою плечовою лінією від Saint Laurent. Я дуже люблю плаття, але я розчарував вибір взуття - прості чорні човни виглядають дуже непримітно на тлі незвичайного наряду.

Незвичайне плаття від бренду Sister від Sibling показало навколо Daisy Lowe. Її оригінальний наряд, прикрашений фрілами на спідниці і сітчастою вставкою на сітці, був пов'язаний рукою, і цей факт відрізнявся від інших нарядів церемонії. Ви часто бачите в'язані вечірні туалети на червоному килимі? Я не думаю.