Стівен Моффат, творець та письменник серії Sherlock

Стівен Моффат, творець і письменник серії «Sherlock» (Sherlock), і Суе Вертев, продюсер шоу про знаменитий детектив, дав інтерв'ю британському пресу, де вони детально поділилися планами майбутнього.

Стівен Міффат і Суе Вертуе

Зокрема, журналісти попросили, якщо вони бояться взяти перерву на 2 роки між другим і третіми сезонами. До якого відповіли Sue Verthew:

Коли ви займаєтеся шоу, два роки не здавалося б. Ми були, звичайно, про те, чи будуть виділені любителі. На щастя, в Англії один, ми встановили новий запис перегляду. Тепер наші глядачі хочуть бачити стік якомога швидше, тому ми вже почали працювати на четвертому сезоні. В даний час ми намагаємось знайти час в нашому графіку роботи. Бенедикт сказав, що він буде безкоштовним у лютому, але я боїться, що він не зможе писати скрипт, який швидко.

Знімок екрана від Sherlock

Таким чином, фільмування нового Шерлоку почнеться, коли Бенедикт Кумбербац та Мартін Фріман знайдуть час у розкладі. Тим не менш, серед шанувальників серії, було чутно, що четвертий сезон з'явиться тільки Різдвом.

"Я чув про це", - сказав Суд Вертев. Ми зробимо все можливе, щоб організувати зйомки якомога швидше, але я не можу обіцяти. ?

При згоді всіх основних акторів, які згодні на графіках, при старті нового сезону.

Чи був готовий сценарій четвертого сезону. І Стівен Моффатт підняв вели секретності:

До п'ятого сезону відноситься ділянка не тільки четвертого, але і п'ятого сезону. На жаль, у нас немає величезних причепів, таких як Бенедикт і Мартін, тому один день ми приховали дощ в бухгалтерському відділі, щоб закінчити речі. Про те, що ми готуємо для наших героїв в новому сезоні. У процесі мозкового штурму з'явилися чудові ідеї, несподівані сюжетні скручування та нові скелі.