Хто приносить вам будинок?

Чудова новинка пропонована в світі взуття. Не існує навіть дизайну і зручності в передпліччя, хоча в цих параметрах новинка повністю відповідає найбільш суворим вимогам.
Чим відрізняється туфлі. Вони доставлять їх додому. Ну, я маю на увазі. Уявіть, наприклад, що ви сиділи — ви прогулялися з командою або тільки дуже продуктивно. І потрібно доїхати до місця. Як дістатися, ви не пам'ятаєте. І я не можу пояснити його водієм таксі, оскільки мозок не дає команд до мови. Різні частини конфлікту тіла один з одним.
І так ви спокійно скажетеся до автостоянки таксі, в якому в будь-якому випадку є місце, щоб бути поруч з кожним серйозним закладом. Поставте палець на вашому взутті. А водій славно приймає вас додому без зайвих питань, до яких ви не зможете відповісти. Інтегровані датчики показують як відстань, так і (на лівому взутті) напрямок. Це компас-подібний пристрій.
Ці туфлі, прізвисько No Place Подібно до домашнього взуття, були показані на виставці KK Outlet у Лондоні.
У гардеробі є те, що кожен самореспективний джентльмен повинен мати. Тим не менш, якщо мова йде про колишньому і невидимому. Приємно, коли виробник враховує такі особливості потенційного споживача.