60-річний супермодель Крісті Брінклі

Відомий американський супермодель Christie Brinkley, який відсвяткував свою 60-річчю 2 лютого, став гостем партії на честь 50-річчя особливого питання журналу «Спортивний ілюстрований».
На червоному ковроліні мама трьох з'являлася в помаранчевій сукні Victoria Beckham вартістю 1,550 євро і християнське взуття Лоубутин з морської шкіри на 785 євро. Крісті було в чудовому настрої і радо надано для численних фотографів.
Крісті, які вперше з'явилися на кришці престижного видання 35 років тому, називає секрет її краси веган дієта і регулярні відвідування дерматолога. "Я відчуваю себе краще, ніж коли-небудь!" модель, прийнята в інтерв'ю з журналом Люди на тиждень до її 60-го дня народження. "Чому я віддав пізній день, я відчуваю багато відповідальності, хочу, щоб вони були якомога довше, - Крісті говорить про її потомство, найдовший з яких вже 28, син Джек - 18 і молодша дочка Sailor всього 15.
Бринклі дотримується вегетаріанської дієти, харчується помірно, але не приховує, що іноді зламається і з'їдає багато улюблених пасту. Вона заперечує, що має пластичні операції, але не правильує їх в майбутньому і допускає, що вона регулярно відвідує процедури з косметологом, щоб допомогти боротися з зморшками.
Вона підтримує свою форму, роблячи 100 штовхач щодня і вправ на ногах під час щітки її зубів. Вона виросла в Каліфорнії, тому вона провела свою молодь на пляжі, але пізніше вона почала уникати прямих сонячних променів і використовує сонцезахисний екран. Однак вона любить засмаглі шкіру, тому вона використовує тан. Бринклі також підкреслює важливість відшаровування відмерлих частинок шкіри з скрабами один раз або двічі на тиждень. Вона їсть багато злаків і бобів. «Я став вегетаріанським у віці від 12 років, потім переконував мами та йду, щоб стати вегетаріанцями, а потім братом теж.» Я намагаюся їсти якомога більше різних кольорів, тому я отримую всі необхідні вітаміни. Для сніданку вона найчастіше їсть кашу з цільних зернових з ягодами, на обід - зелений салат, а для вечері макарони. Він займається йоги, Пілатес, танці, займає довгі прогулянки на пляжі.

Кар'єра Крісті почалася в 1973 році, коли вона була поміщена Американським фотографом в поштовому офісі в Парижі, де вона переїхала до мистецтва. Проте мистецтвознавець не вийшов з неї, а ефектна блондинка почала свій шлях до вершини моделювання бізнесу. На рахунку понад 500 обкладинок глянцевих журналів, вона також постаралась у фільмах і серіалах, писав книги і був фотографом. Крісті був одружений чотири рази і мав три дітей. Однак вона все ще виглядає сліпою, хоча вона не має спеціальних секретів для підтримки краси: Я люблю шоколадний морозиво, але не від замінників. Якщо їсти його, то з справжнього молока і вершки.

р.