Іван Охлобіцин провів морозну ніч на трафікі (6 фото)

Відомий актор потрапив до страшного джему руху на шосе Гомель – Мінськ.
На протязі 18 годин він був холодним з іншими людьми, які також в'язниці снігового елементу.
Іван прокоментував все, що сталося на Twitter.

«Ми працюємо за 10 годин, щоб померти у Марини Горки». Збереження – це десять кілометрів мінімуму. Я боїться, ми не зможемо перевірити всі автомобілі. Більшість автомобілів відключили свої двигуни. Це буде мудро, якщо це можливо для профілактичних причин, щоб відправити швидку допомогу. Можливі випадки заморозки. На краще.

Жива трансляція з сцени Okhlobystin почала вести ніч, 18 годин тому. Подорож актора виявився складним: першим, літаком, на якому представить шоумен в Мінськ, щоб надати концерт, що приземлявся в заповідному аеродромі в Гомельі через погану погоду. У зв'язку з цим, актор мав потрапити в столицю на автомобілі, але в 50 кілометрах до мети, Охлобістину, разом з сотнями автолюбителів, стояв на смерть протягом багатьох годин. Актор написав, що вони разом з іншими драйверами, зробили рейди, зробивши раунди, щоб перевірити, якщо кожен живий. Багато в той же час робили вогонь, прогрівають до економії бензину. Актор навіть написав, що він побачив боїв, так як «підводи починають давати нерви. й

Іван Охлобіцин: «Драйдери роблять пожежі, люди ходять по автомобілях, бруків на обох напрямках ...» У автомобільі замерзають 3-річні діти. Вони просять допомогти на радіо. Газолін на нуль. НЕ МОЄ. й

925197

Вранці відомий актор написав, що кожен був живим, і що він був вражений місцевими людьми. Іван Охлобіцин: Все здається живим. Я не шкода. Що б не було, Білорусь запам'ятається дуже добре. Люди пам'ятають. й

Охлобіцин написав, що він нарешті досяг Мінська. Іван Охлобіцин: «Ми доїхали до Мінська! Галузі

Джерело: www.interfax.by