Учитель наказав студенту (2 фото + відео)

резидент Волгограда, 41-річний Людмила О, діяв дуже педагогічно.
Після того, як вона відхилялася від свого учня, вона сплачувала за його абдукцію і за жорстокий ріпак дружби.

Для 230 тис. руб. злочинці змушені збити колишнього студента Людмила О., а потім жорстоко ріпакувати свою майбутній дружину. У день весілля юних чоловіків, 18 березня.

У кримінальних провадженнях МВС Волгоградської області були кооперативи Отримав авансовий платіж 30 тис. рублів, поліція відіграла викрадення Катерини та В’ячеслава І. Тільки після того, як клієнт погодився сплатити решту суми, вона затримала.

Оперативна інформація про порушення злочину з'явилася на початку березня цього року. Жінка шукала виконавця, щоб покарати її коханця і його подруга, — розповів про новини про життя глава 6-го відділення УГРР Міністерства внутрішніх справ Волгоградщини Сергій Івашкін. Згідно з планом замовника, злочинець повинен зняти молодят.

Головні докази провини Людмила О. О. були зняті поліцейськими під час зустрічі з замовником. Дівчиною Балзацького віку заплановано жорстоко боротися з молодим суперником.

Єкатеріна І. повинні бути жертвою ревнощів

Поставте дівчину на препарати, щоб вона не могла жити без них. Потім ріпаку три або чотири. І мені потрібно відеотапе все так що я можу показати його, як його дружина має задоволення. А потім візьміть її до Кавказу або до бульйону дайте - доставляємо інструкції виконавцям Людмила О. - Він тяжко збитий. Ви можете вдарити голову, щоб втратити пам'ять. А потім привезти його в оренду квартиру.

Для збереження життя В'ячеслава І. жінка вирішила не за нічого. Зрозуміло, що молода людина була її довгою любов'ю. Людмила О. привернув увагу до хлопця, поки він його вчитель. Я спробував створити стосунки з ним кілька разів, але не вдалося. Після того, що вступний план народився в голові вчителя.

За підозрою, що зареєстрована в соціальній мережі під помилковим ім’ям. Знаходив хлопець, він відповідає йому за деякий час, і коли прийшов на зустріч, жінка знову очікувала фіаско. Тоді вона вирішила вжити екстремальних заходів, роз'яснює офіційний представник СУТ регіону Наталія Куницька. Але не вдалося довести злочин до кінця, правоохоронні органи, що пережили в справі.

На протязі всього дня замовник впевнений, що його план працював. Тоді жінка затримала.

Під час пошуку підозри в квартирі офіцери виявили підозрний документ, підписаний кровом. На декількох аркушах жінка описала докладно умови «випадання з Девілом» і привертають до нього душу і душі її рідних і друзів в обміні на молодий тіло, багатство і довгі роки щастя з коханцем.

Тут був список побажань, які Людмила потрібні для щастя з молодим чоловіком. На додаток до молодого здорового тіла для себе список включено вертоліт, два дорогі автомобілі, три драйвери з повним пакетом документів і 100 млн рублів на пластикову карту з контактним кодом.

ТПП Волгоградської області відкрила кримінальну справу. Якщо доведено провину вчителя, то Людмила О. обличчям не менше 12 років в тюрмі.

Джерело: lifenews.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное