1344
Поза «69»
Обрати Папу Франциска, після церемонії наборів, несвідомо набрав мінібус з кардиналами і зліва. Він відмовив сидіти в "дибайл".
Що таке велика угода? Ми живемо у вільному світі. Кожен має право вибрати, як діяти в будь-якій ситуації життя. Тим не менш, коли ви піднімаєте так високий, що тільки Бог над вами, є завжди ті, хто хоче прокоментувати.
Так Патріарх Філарет впав у грі коментаторів. Я не буду цитувати, тому що я не хочу принципово, і значення є стійким, скажеш, це скромність і робота для громадськості. Це не те, що ви заробите довіру. Далі він розумно пояснює, чому він використовує не продукти російської автомобільної промисловості, але виключно, в даний момент, занепокоєння Daimler-Benz. І кладе дуже серйозну основу під нею. Сонце, комплаєнс, надійність продукції. Особливо напружений фактор внутрішньої скромності.
Я іноді отримую невиліковну раду, як крадіжки церковних діячів, концепцій, моральних цінностей і посипати їх, щоб задовольнити кожну конкретну ситуацію. Митрополит Хіларіон може бути струганий для дорогих годинників. Це гріх. Понтриф може бути обвинувачений про стійкий режим. Можете виглядати в дзеркалі вранці?
Ну, про життєві погляди і внутрішня модність, тому є король Швеції (не Папа, звичайно, але все ще) в житті на скромних «Волво». І він не єдиний в плані особистих запитів серед монархів. Так вони занадто тумани? Чи не здавалося б, сенс.