Слабкий сонний день

День сну відсвяткував у світі. Він був створений не так давно – в 2008 році, і вони вирішили, що це був Гут. А насправді, якщо ви думаєте про це, ми витрачаємо третину нашого життя в цій державі, немає офіційного свята. Неправи. Як і будь-який захід, він має слоган. Слогани, насправді. З кожним роком вони оновлюються. Також зрозуміло, що мрії різні. Перший слоган читати «Увійти щільно, жити весело». Тема цього року – «Добрий сон, здоровий вік». Для мене для мене. Це рік здорового віку. Всі права. Є помилки і багато іншого. Я, і багато іншого. Ми святкуємо цей випадок на третій п'ятниці березня. Як ви можете бачити, не визначений номер очікуваний.
До речі, owls на замітку - період від 23-00 до 1-00, згідно з останніми дослідженнями (майбутні британські вчені) дуже важливо. У цей час, що просто не буває до тіла - і гормон росту виробляється при безпрецедентному темпі (діти ростуть, дорослі втрачають вагу), а гормон радості виробляється (тобто депресивний). Отже, якщо є зайва вага і суїцидний настрій не дає спокою, швидко переглядають режим дня. Так, і Бог заборонив вам перетягнути мобільний телефон або ноутбук в ліжко. Не потрібно грати в ліжко - у вас немає здорового сну і веселого ранку.
Добра ніч, кожен.